Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
18 december 2024 (53 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare till IMPROVE Technology i Kungsbacka

Är du en problemlösare som drivs av att hjälpa företag att hitta rätt lösningar för att effektivisera och kvalitetssäkra sina processer? Har du dessutom ett tekniskt intresse och erfarenhet som säljare eller tekniker? Läs då mer om rollen som vår nästa säljare på IMPROVE Technology! 

IMPROVE Technology grundades 2017 och är ett litet och spännande bolag under tillväxt. Vi hjälper företag inom lager- och produktionslogistik att hitta rätt IT- lösningar i syfte att kunna effektivisera och kvalitetssäkra processer. Vår portfölj sträcker sig från utrustning och hårdvara till mjukvara, support, service och konsultation. Vi är den rådgivande parten och leverantören som stöttar igenom hela processen, från första tanke till implementerad lösning. 

Om rollen
Som säljare på IMPROVE Technology är ditt uppdrag att bearbeta befintliga och nya kunder med målet att erbjuda skräddarsydda Iösningar för att effektivisera processer inom lager- och produktionslogistik. Du trivs i en projektledande och problemlösande roll då det är viktigt att förstå kundens nuvarande utmaningar och behov för att kunna identifiera förbättringsmöjligheter och sälja in dessa till våra kunder. 

Som säljare hos oss bearbetar du primärt företag i sydvästra Sverige och dina arbetsdagar består av kundbesök där du är ute och träffar företag och beslutsfattare inom logistik och IT. Vidare inkluderar rollen att skapa förslag på upplägg samt offerter i linje med kundens behov.

I denna roll kan det bli några övernattningar per år, beroende på kundens behov och geografiska placering.  

Vad har Jonas Tuveson, VD, att säga om tjänsten och företaget?

"Vi befinner oss i en dynamisk och spännande tid! Med de förändringar som sker i branschen är det verkligen viktigt att vara lyhörd för kundernas behov och att ständigt söka nya tekniska lösningar. Att vi har en öppen dialog med våra kunder uppfattar vi som ett starkt partnerskap och en vilja att samarbeta för att lösa gemensamma utmaningar.

Vi är idag ett litet team som vill bli större och du som gillar att både definiera och även lösa kunders processutmaningar, kommer att trivas som fisken i vattnet tillsammans med oss!"

Din profil
Vi söker en person som har ett par års erfarenhet från försäljning av teknik och / eller IT-lösningar. Alternativt att du har en teknisk bakgrund med ett säljintresse och du strävar efter att skapa långsiktiga kundrelationer. För att trivas i rollen och på IMPROVE Technology ser vi att du har följande egenskaper och erfarenheter

  • Bra på problemlösning och kan identifiera utvecklingsmöjligheter
  • Strukturerad och van vid att driva dina egna processer eller projekt
  • Driven, förtroendeingivande och engagerad person 
  • Har B-körkort
  • Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift

Vi erbjuder
IMPROVE Technology erbjuder goda utvecklingsmöjligheter där du har stor möjlighet att vara med och påverka företagets tillväxt och framtid. Vi är ett familjärt, stabilt och tryggt bolag. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en stimulerande miljö med en spännande portfölj. Vi är övertygade om att tekniken är framtiden och våra kunder är vår viktigaste tillgång. Vi erbjuder tjänstebil, pension, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag.

Låter rollen som säljare på IMPROVE Technology som ett spännande nästa steg i din karriär? Ansök redan idag!

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Frida Sandström. Du når Frida på 031-7045175.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
IMPROVE Technology Sweden AB erbjuder IT-lösningar med fokus på produkter, mjukvara och tjänster som syftar till att utveckla kvalitet och effektivitet inom lager- och produktionslogistik. Företaget har vuxit fram ur insikten om potentialen för förbättringar inom processer och teknik, baserat på omfattande erfarenhet från olika verksamheter. Genom att stödja våra kunder i arbetet med ständiga förbättringar, hjälper IMPROVE Technology till att identifiera och åtgärda flaskhalsar och ineffektivitet. Vårt mål är att eliminera dubbelarbete och minska risker för misstag i kommunikationskedjan, vilket är avgörande för att säkerställa en framgångsrik och effektiv verksamhet.

Improve Technology AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 december 2024 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup