Hoppa till innehåll
IBECO AB logotyp

Servicetekniker

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

 

 Servicetekniker till Göteborg

Vi söker dig som vill vara med i vårt växande team där service och kundnöjdhet står i fokus. Vi erbjuder en varierande roll som servicetekniker där du får möjlighet att påverka och du kommer vara en viktig del för vår rentalverksamhet i Göteborg. Ibeco AB ligger i Hisings Kärra där vi idag är 7 personer på rental. 

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker hos oss arbetar du med service och underhåll av våra uthyrningsprodukter. Depån består av kontor, hämtlager och verkstad där du har daglig kontakt med våra kunder. I rollen som servicetekniker kommer du bland annat ansvara för; 

  • Att genomföra funktions- och skadekontroller av maskiner samt lättare reparationer.
  • Lämna ut och ta emot produkter, vilket kan innebära lastning och lossning av lastbilar med truck.
  • Aktivera eller returnera order, skriva ut plocksedlar, lägga in reservdelar samt registrera arbetstid i vårt datasystem
  • Vara behjälplig vid behov och hjälpa till på vår verkstad med enklare reparationer av pumpar mm.  

    Vad har Fredrik Lejon, depåansvarig, att säga om företaget?

    "Jag är relativt ny i min roll som depåansvarig i Göteborg, men det första som slog mig när jag började är den familjära känslan som genomsyrar hela företaget. Oavsett om jag är på depån i Göteborg eller gör ett besök på huvudkontoret i Borlänge så är det familjärt och välkomnande.

    Jag jobbarväldigt nära vårt team i produktionen/lagret på dagarna och trivs med det, vi är ett fantastiskt gäng här och det är roligt att bidra till att stämningen är på topp. Jag gillar att vara en hjälpande hand där det behövs samtidigt som jag trivs med att fatta både de snabba och mer strategiska besluten. " 

    Läs mer om livet på Ibeco.

    https://career.masterhelp.se/ibeco

    Din profil
    För rollen som servicetekniker söker vi dig som har ett intresse för teknik, är socialt utåtriktad och gillar stundtals högt tempo där du har förmågan att prioritera det som för stunden är viktigast att lösa. Du har tidigare erfarenhet som servicetekniker eller verkstadsarbete via arbetslivserfarenhet eller privat intresse. Du har inga problem att hantera enklare uppgifter med en dator samt ta till dig nya affärssystem. Truckkörning är en del av arbetsdagen så truckkort är ett krav. Utöver flytande svenska är du bekväm med det engelska språket då viss kommunikation kan förekomma med leverantörer utanför Sverige samt att vissa manualer är på engelska.  

    Vi bad Pontus, vår mekaniker / reparatör i Göteborg att beskriva en vanlig arbetsdag:

    En typisk arbetsdag kan vara att jag på morgonen kollar upp vilka ordrar som skall skickas till kund, och om något behöver packas i ordning. Därefter ser jag över att pumparna är tvättade, servade och är redo för att skickas ut till nästa kund.

    Vi har en stor variation på produkterna vi hyr ut, allt ifrån pumpar som väger flera ton, till en liten adapter. Allt behöver kvalitetssäkras, underhållas och ibland lagas eller bytas ut. Det händer också att vi får en expressorder som gör att vi måste omprioritera arbetet och jobba väldigt snabbt och fokuserat under en stund - jag gillar när det är lite action ibland. Det händer även att jag är ute på fältet för att felsöka och reparera på plats."

    Kontakt och ansökan
    I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering. För specifika frågor om tjänsten kontakta Fredrik Lejon på Ibeco, 070-6476837.

    Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

    Välkommen med din ansökan!

     

    Om IBECO
    IBECO är en del av Uniwater som är en av Nordens ledande koncerner med specialister inom VA-tekniska lösningar. Tillsammans omsatte de 13 bolagen i koncernen 2023 ca 900 MSEK och hade 310 anställda. IBECO är ett agenturföretag som grundades 1968. Verksamheten är koncentrerad till teknisk försäljning och uthyrning inom VA, VVS och Industri. Vi vänder oss till kommuner, VA-/VVS-entreprenörer samt industrin och samarbetar med alla VA/VVS grossister. Vår strävan är hög tillgänglighet och servicegrad för kunden. IBECO är representerade i hela Sverige, Norge och Finland. Vi har lager och kontor i Borlänge, Göteborg och Stockholm. 

    Läs mer på www.ibeco.se

IBECO AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup