Hoppa till innehåll
Friday logotyp

.NET-utvecklare till Internationellt bolag!

Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en .Net-utvecklare som brinner för programmering och vill jobba på ett företag där utveckling står i fokus? Har du en utbildning i mjukvaruutveckling, systemutveckling eller liknande och har arbetat några år efter dina studier? Se då hit! Vi söker dig med goda färdigheter i .Net och med en passion för utveckling. Skicka in din ansökan - vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN:
Vi söker för kunds räkning en .Net-utvecklare där man kommer bli en del av ett nytt, spännande projekt för byte av deras affärssystem. Kunden är en växande koncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för profilbranschen samt inom sport-, gåvo- och inredningssektorn. Här får du möjlighet att arbeta i en miljö med stark laganda, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter!

Vidare kommer du bli en del av teamet för integration och e-handel, bestående av 18 kollegor. Tillsammans med ditt team kommer du spelar en central roll i koncernens digitala strategi. Ni kommer att arbeta tvärfunktionellt och du kommer få ta dig an en rad varierande och utmanande uppgifter i en arbetsmiljö präglad av samarbete, långsiktighet och entreprenörskap. Som .Net-utvecklare kommer du även att vara en nyckelspelare i transformationen och utvecklingen av kundens nya affärssystem. Med en strävan efter att nå en molnbaserad framtid kommer du att ha en betydande roll i denna utveckling.

Mer konkret kommer du att:
  • Arbeta med utveckling inom C#/.net och Azure för nya affärsplattformar med tillhörande applikationer.
  • Arbeta med integrationsprojekt såväl självständigt som i större team.
VI SÖKER DIG SOM:
  • Har studerat mjukvaruutveckling, systemutveckling eller motsvarande och innehar minst 2 års arbetslivserfarenhet i en likande roll.
  • Besitter mycket goda kunskaper inom C#/.net & Azure (Azure Logic Apps, Azure Functions, Azure API Management & Azure Service Bus).
  • Har goda kunskaper i Java.
  • Innehar förståelse för dataformaten JSON & XML samt databasintegrationer i SQL.
  • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken kommuniceras internt.
Det är meriterande om du:
  • Kompetens i att arbeta med RESTful API:er, SOAP-webbtjänster.
  • Erfarenhet av DevOps-praxis och CI/CD-pipelines, med användning av verktyg som Azure DevOps.
  • Har kunskap om säkerhetsprotokoll, dataskydd och efterlevnadsstandarder som är relevanta för molntjänster, särskilt inom Azure.
Vidare kommer stor vikt läggas på personlig lämplighet! Som person tror vi att du är flexibel och att du uppskattar ett högt arbetstempo samt att arbeta i projekt. Du har vidare ett genuint intresse för utveckling och teknik samt uppskattar att kommunicera både med kollegor såväl som kunder. Vi tror även att du angriper problem med en positiv inställning och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du kan gräva ner dig i koden samtidigt som du har ett helikopterperspektiv i samarbeten med dina kollegor.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att Friday och vår kund tillsammans ansvarar för rekryteringsprocessen men att anställningen sker direkt till kund.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg eller Stenungsund (med möjlighet att arbeta hemifrån)
  • Kontaktuppgifter: Tuva Sandberg - tuva.sandberg@friday.se
  • Lön: Fast månadslön
OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 november 2024 (88 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?