Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Mjukvaruuvecklare för automatiserade certifikat!

Sista ansökningsdag
08 oktober 2024 (31 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en driven mjukvaruutvecklare med intresse för testning? Besitter du något års erfarenhet av Python och Androidutveckling och vill ta nästa kliv i karriären? Hos vår kund får du möjligheten att involveras i ett team med fokus på mjukvaruutveckling och testning av automatiserade certifieringar. Låter detta som ett område för dig? Välkommen in med din ansökan! Vi använder löpande urval.

Om tjänsten:
Vår kund är en ledande aktör inom automotive och verkar på den svenska marknaden såväl som globalt. I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du ingå i ett team som ansvarar för kompletta certifieringar. Teamet ansvarar för utveckling, felsökning samt automatisering av certifieringar. Du ges därav möjligheten att med ett holistiskt synsätt ta dig an en mycket komplex, men också kapabel miljö i utvecklingen framåt. Vi söker vi dig med erfarenhet av python och androidutveckling, då detta är de primära tekniker som används för samtliga projekt inom området.

Mer specifikt kommer du att:
  • Arbeta med utveckling och automatisering av certifieringar.
  • Genomföra och visualisera testresultat.
  • Arbeta långsiktigt med att automatisera certifieringar och tydliggöra resultat för teamen.
  • Delta i dagliga stand-up-möten för att planera och följa upp arbetet.
Vi söker dig som:
  • Innehar en eftergymnasial utbildning inom datateknik, elektro, systemvetenskap eller likvärdigt område.
  • Erfarenhet av Python och Androidutveckling.
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet av en liknande roll.
  • Talar och skriver obehindrat på engelska då språket används i det dagliga arbetet.
  • Besitter ett stort tekniskt intresse.
Det är inte ett krav, men meriterande om du:
  • Har erfarenhet av att automatisera tester och certifieringar.
Därutöver kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet och vi söker dig som med vetgirighet är beredd att djupdyka i de uppgifter du står inför. Genom att du ingår i ett team med stora kontaktytor ser vi att du är en kommunikativ person som trivs i samarbetet med andra. Därutöver tror vi att du har rätt driv och intresse för att driva den professionella utvecklingen framåt.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden efter 6-12 månader.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Tuva Sandberg
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag.

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 oktober 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?