Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Välj inte Elis om du tycker att ett CV säger allt...

... men om du tycker att det som spelar roll är personlighet och engagemang och vill vara med och utveckla cirkulära lösningar på jobbet - välkommen till oss!

Med vår hjälp har svenska företag och organisationer kunnat omge sig med hela och rena textilier sedan 1950. Sedan dag ett har vi hyrt ut, hämtat, tvättat och lagat - om och om igen med kundens behov i centrum. Hundratusentals arbetskläder, mattor, torktrasor, bädd-, bad- och bordstextilier cirkulerar dagligen mellan Elis tvätterier och kunder inom vård och omsorg, industri, handel, renrum, hotell och restaurang.

Vi är ett av Sveriges 500 största bolag och har av Karriärföretaget blivit utsedda som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2023 och 2024!

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag?

Säljare
till Göteborg

Vi fortsätter vår satsning och söker nu en säljare som vill hjälpa oss att fortsätta växa. Vi vill ha marknadens bästa säljare till vårt sortiment av hygienprodukter för toaletter och offentliga miljöer. Du kommer att kunna erbjuda kunderna ett nytt och fräscht koncept med kundanpassad utrustning i ny design med tillhörande komplett service. Vi på Elis står för hög service och den bästa produkten på marknaden!

Vad innebär rollen som säljare?
Du kommer att ansvara för nyförsäljning till potentiella kunder. I det ingår bokning av dina egna kundbesök men även spontanbesök, offertskrivning, förhandling och avtalsskrivning. Tjänsten innebär ett stort egenansvar och du arbetar självständigt mot egen budget. Tillsammans med ditt team och din försäljningschef kommer du utforma och sätta ramarna för din framgång! Distriktet är Göteborg med omnejd.   

Vad har Robin S. Olin, Sales Manager Hygien, att säga om tjänsten och företaget?

”På Elis får jag möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt säljteam som jag upplever har en unik gruppdynamik. Vi tar ett gemensamt ansvar och det finns en ”vi-känsla” där vi tillsammans utmanar varandra och gör varandra bättre!

Som försäljningschef för Hygien får jag kombinera individanpassat ledarskap och säljcoachning med att utveckla vårt affärsområde. Jag är stolt över Elis och det arbete som vi dagligen gör, jag är stolt över att vi ligger i framkant när det kommer till produkter, service och i det miljöansvar vi tar.

För att trivas hos oss på Hygien bör du dela våra värderingar och framför allt trivas med att arbeta i en grupp högpresterande säljare som utmanar, utvecklar, är lösningsfokuserade och ständigt fattar beslut som tar oss till nya höjder!”

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten som säljare behöver du ett stort personligt driv och du älskar att vinna. Du får din energi ifrån mötet med nya kunder som du själv bokar in. Struktur och förmåga att planera dina dagar optimalt är en självklarhet. Du vet att du behöver ha en hög aktivitetsnivå och har den disciplinen. Du är snabbtänkt, bra på att hitta lösningar och trivs allra bäst ute hos kund. Att göra affärer är det bästa du vet! 

Vad kan du?
Du har tidigare erfarenhet antingen från fältförsäljning eller från försäljning till befintliga kunder. Du har lägst gymnasieutbildning samt körkort.

Vi som jobbar här kännetecknas av servicekänsla, resultatfokus och en stark vilja att vinna. Det vill vi att du också ska känna! 

Varför ska du välja Elis?
Vi är ett företag som driver den cirkulära omställningen med ett stort fokus på ett mer hållbart samhälle!

Vi erbjuder dig en heltidsanställning i ett stabilt företag med en trevlig arbetsmiljö, kompetenta kollegor och en konkurrenskraftig lön som du själv kan påverka genom ditt försäljningsresultat. Du kommer att få både produktutbildning och löpande coachning och det finns goda framtida utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vi är ett företag som satsar på service - service i världsklass, just kundfokus är ett prioriterat område de kommande åren. En spännande resa! 

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin S. Olin, Sales Manager, på robin.s.olin@elis.com. 

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är 30 aug 2024.

Välkommen med din ansökan! 

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1600 medarbetare och omsätter 2,5 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet. 

Elis Textil Service AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup