Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

VVS-tekniker / VVS-montör till Weldin

Sista ansökningsdag
02 november 2024 (54 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en självgående VVS-tekniker som är van vid att arbeta med varierade uppdrag? Lockas du av möjligheten att arbeta i en roll med hög grad av självständighet på en arbetsplats med god sammanhållning och där man har kul ihop? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Weldin Gothenburg AB.

Om företaget

Weldin Gothenburg AB är ett Göteborgsbaserat företag som är specialiserade på tekniskt avancerade entreprenader inom rörarbeten, främst inom VVS samt industri-, process- och livsmedelsrör. Med över 30 års erfarenhet utför de service- och underhållsarbeten, montage samt reparationer med specialisering inom VVS, orbitalsvetsning, legotillverkning, pharmaci samt industri- och processrör. De har bland annat varit delaktiga i projekt för Göteborgs hamn, Stena Recycling och Swedish Match.

Arbetsuppgifter

I rollen som VVS-tekniker/VVS-montör ges du möjlighet att arbeta i ett brett spann av VVS-relaterade uppdrag, främst i form av service och reparation mot privatpersoner. Du får in order via telefon som du ansvarar för, från att kontrollera jobbet, göra inköp av material via grossist till utförande av jobbet. Utförda ärenden dokumenteras löpande i ett ärendehanteringssystem och följs upp tillsammans med projektledaren. I rollen har du löpande kontakt med projektledare och privatpersoner. En majoritet av uppdragen är mot privatpersoner där en del också är försäkringsärenden. Du får tillgång till företagsbil med möjlighet till hemmagaragering.

* Brett spann av VVS-relaterade uppdrag med fokus på service och reparationer mot privatpersoner
* Order inkommer via telefon där du ansvarar för att kontrollera jobbet, göra inköp av material via grossist till utförande av jobbet
* Utförda ärenden dokumenteras löpande i ett ärendehanteringssystem
* Löpande kontakt med projektledare och privatpersoner
* Tillgång till företagsbil och möjlighet till hemmagaragering

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från en miljö där du arbetat varierat med service och reparation
* Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift
* B-körkort

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs med självständig problemlösning där din lösningsorienterade inställning driver ditt arbete framåt. Då du arbetar själv på plats tror vi också du trivs med att driva ditt eget arbete framåt och att du har en väl utvecklad förmåga att ansvara för dina arbetsuppgifter och att säkerställa att de blir klara i tid. Då du är hemma hos privatpersoner tror vi också du är tillmötesgående i ditt sätt att bemöta kunder och att du är uppmärksam i ditt bemötande.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här.

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 november 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.