Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Teknisk säljare med produktansvar till Kistler Nordic

Sista ansökningsdag
08 november 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du ett starkt tekniskt intresse där du lockas av möjligheten att bidra till unika tekniska lösningar? Lockas du av möjligheten att arbeta med långsiktiga kundrelationer där tekniken är i fokus i er dialog? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kistler Nordic AB.

Om företaget

Kistler Nordic är en ledande aktör inom sensor- och mätsystem, specialiserade på att leverera högprecisionslösningar för industriell mätteknik. Med sitt ursprung i Schweiz och över 60 års erfarenhet globalt, är Kistler en etablerad aktör i branschen. På Kistler Nordic har de anpassat den schweiziska precisionen till den nordiska marknaden och erbjuder skräddarsydda lösningar för sina kunder inom områdena fordonsindustri, medicinteknik samt forskning och utveckling. Som företag präglas de av en kultur där innovation, teknisk expertis och kundfokus står i centrum. Här erbjuds du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö där tekniska utmaningar möts med öppet sinne och samarbete, samtidigt som du bidrar till att forma framtidens mätteknik!

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare får du chansen att kombinera teknisk expertis med kund- och produktfokuserad konsultation. Här är du inte bara säljare, du blir en teknisk konsult som hjälper kunder att hitta de bästa lösningarna. Du arbetar med elektromekaniska spindlar, servodrifter med linjärenheter och inbyggda kraftenheter med systemlösningar. Dina kunder finns främst inom tillverkningsindustrin, automotive och/eller underleverantörer till dessa. Du tar över befintliga kundrelationer, främst med maskinbyggare, vilket innebär att du bygger långsiktiga relationer via nätverk och kontakter. Du agerar produktansvarig och som länk mellan kunden och teamen i Tyskland och i Schweiz. När en lösning implementeras är du med på plats och bidrar med teknisk support under drifttagningar. Du erbjuds produktutbildningar digitalt och på plats i Tyskland och Schweiz. Tjänsten innehåller resor, uppskattningsvis 40-60 hotellnätter per år i Sverige och 1-2 tillfällen utomlands.

* Agerar teknisk konsult där du hjälper kund hitta de bästa lösningarna
* Arbete med elektromagnetiska spindlar, servodrifter med linjärenheter och inbyggda kraftenheter tillsammans med systemlösningar
* Kunderna finns i tillverkningsindustrin, automotive och/eller underleverantörer till dessa
* Kundrelationer nyggs främst genom befintliga kundern
* Produktansvarig och teknisk länk mellan kund och teamet i Tyskland och Schweiz
* Rollen inkluderar resor, cirka 40-60 hotellnätter i Sverige och 1-2 tillfällen utomlands

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av arbete inom områdena automation, styrsystem och/eller servodrifter
* Det är meriterande om du är insatt i automotivebranschen och dess underleverantörer
* Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi tror att du som söker är en person som har ett starkt tekniskt intresse som visar sig genom att du har en väl utvecklad problemlösningsförmåga och en lösningorienterad inställning. Vidare är du tränad i att komma med olika infallsvinklar i arbetsrelaterade frågor för att driva problem eller lösningar vidare. Då rollen innebär ett nära och långsiktigt samarbete med kunder och Kistlers supportteam i andra länder tror vi också du har intresse och förmåga att samarbeta med andra. Då rollen innefattar olika typer av relationer och yrkespersoner ser vi också att du trivs i ett sammanhang där du driver olika dialoger och att du trivs med att initiera samtal och driva dem. Då du arbetar i parallella projekt tror du också du är en person som trivs med att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och att du har ett strukturerat arbetssätt för att driva dina processer vidare.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här.

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 november 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.