Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker till Kaffergreven

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en serviceinriktad team-player och vill arbeta med teknisk problemlösning i en varierad miljö? Har du även en god social förmåga och trivs i ett arbete där kundkontakter är en stor del av jobbet? Hos Kaffegreven erbjuds du en framåtlutad och familjär arbetsplats som jobbar hårt för att deras personal ska må bra!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kaffegreven.

Om företaget

Kaffegreven är ett Göteborgsbaserat företag som arbetar med att leverera kaffe- och fikalösningar till arbetsplatser. De levererar rikstäckande runt om i Sverige och har sitt kontor och showroom i Mölndal. På Kaffegreven är det viktigt att deras kaffemaskiner och automater är av hög kvalitet, och erbjuder därför noggrant utvalda produkter från erkända varumärken. Vidare har de dessutom en bred kaffeportfölj som kompletterar erbjudandet. Företaget är en helhetsleverantör med ambitionen att sätta guldkant på arbetsplatsen. Tillsammans med kunden skräddarsyr Kaffegreven unika lösningar och tänker utanför ramarna för att hitta nya koncept.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos Kaffegreven arbetar du i en bred roll med fokus på hantering av serviceuppdrag. Ditt primära ansvarsområde är installation och reparation av kaffemaskiner ute hos kund, vidare renoverar du kaffemaskiner inne på företagets lager. Du är även behjälplig med hygienservice och leveranser vid behov. Som tekniker arbetar du i ett team där alla har sina fördelade uppdrag, men är givetvis även behjälplig dina kollegor vad gäller andra serviceuppgifter. Större delen av dagen arbetar du ute hos kunden med fokus på leverans och service, men utgår ofta från kontoret vid start av dagen.

* Hantering av serviceuppdrag, utföra installationer och reparationer ute hos kund
* Hantering av hygiensservice och leveranser vid behov
* Reparation av kaffemaskiner på företagets lager
* Administration av serviceuppdrag

Eftersom Kaffegreven har väldigt stort fokus på kvalité och service är det såklart ett stort plus om du som servicetekniker dricker kaffe. Det är inte sällan som du skall justera smakinställningar och det underlättar om du förstår vad kunden vill och inte vill ha i smakpreferenser. Utbildning inom området erbjuds.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Teknisk färdighet, starkt meriterande med erfarenhet i en liknande roll alternativt inom branschen
* B-körkort, truckkörkort är meriterande
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl ta som skrift

Vi söker dig som trivs i en roll med daglig kundkontakt, där du har en serviceinriktad och kommunikativ förmåga. Du drivs av att hjälpa kunder och arbetar för att hitta den bästa lösningen. Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs i en flexibel arbetsmiljö där du ställer upp när det behövs. Därtill är du van vid att arbeta självständigt och driver ditt eget arbete framåt med en god struktur.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Göteborg, Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 oktober 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.