Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Konstruktör till Valmet

Sista ansökningsdag
08 december 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Brinner du för konstruktion och vill ta möjligheten att arbeta hos ett multinationellt företag med projekt över hela världen? Lockas du av att din konstruktion bidrar till att industrier runtom i världen kan förbättra sin produktivitet och sin hållbarhet? Då ska du läsa vidare om möjligheten hos Valmet!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst sex månader med mycket goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Valmet. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt CV. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Valmet är en global aktör inom teknik, automation och service med fokus på processindustrier som massa- och papperstillverkning, energi och biobränslen. Företaget utvecklar avancerade lösningar som förbättrar produktiviteten och hållbarheten i dessa industrier. Som konstruktör hos Valmet får du arbeta med projekt inom dessa områden, där du bidrar till att skapa tekniska lösningar för modern produktion. Med kunder i hela världen erbjuder Valmet en dynamisk arbetsmiljö och möjlighet att vara med och utveckla framtidens industriproduktion.

Arbetsuppgifter

I rollen som konstruktör arbetar du med att utveckla detaljerade tekniska ritningar för processutrustning i form av tryckkärl, värmeväxlare och tankar. Du använder främst AutoCAD 2D för att skapa korrekta ritningsunderlag samt vid behov SolidWorks 3D för att modellera komplexa mekaniska komponenter. I din roll ansvarar du för att säkerställa att konstruktionerna uppfyller tekniska specifikationer och krav, samtidigt som du aktivt deltar i problemlösning och designoptimering tillsammans med projektgruppen. Du arbetar både självständigt med att planera och strukturera dina arbetsuppgifter utifrån fastställda deadlines och i nära samarbete med ett globalt och lokalt team. Avdelningen du tillhör, Pressure Vessels & Tanks, fokuserar på att utveckla högteknologiska lösningar för krävande industriprocesser, och du blir en viktig del av att säkerställa produktens kvalitet och funktionalitet.

* Utveckla tekniska ritningar för processutrustning i form av tryckkärl, värmeväxlare och tankar
* Ritningsunderlag skapas i AutoCAD 2D och modellerar vid behov tekniska mekaniska komponenter i SolidWorks 3D
* Säkerställa att konstruktionen uppfyller tekniska specifikationer och krav
* Problemlösning och designoptimering med projektgruppen
* Självständigt arbete och nära samarbete med både global och lokal projektgrupp
* Avdelningen Pressure Vessels & Tanks fokuserar på att utveckla lösningar för krävande industriprocesser

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Akademisk examen i maskinteknik
* Några års erfarenhet av konstruktion, gärna från en tyngre industri såsom massa-, process-, olja- eller gasindustrin
* Goda kunskaper i AutoCAD 2D
* Flytande kunskaper i engelska och goda kunskaper i svenska i tal och skrift

För att trivas i rollen tror vi att du har en passion för konstruktion och brinner för teknik. Du är en problemlösare som arbetar målmedvetet för att finna lösningar och skapa möjligheter. Vi tror att du är nyfiken och orädd för att testa nya tillvägagångsätt och lösningar. Vidare ser vi att du är en lagspelare som tror på ett prestigelöst förhållningsätt, där man hjälps åt för att nå framgång. Avslutningsvis är du en person som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, och har förmågan att strukturera, planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här.

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 december 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.