Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Underhållsingenjör/tekniker till ett vikti

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi en strukturerad underhållsingenjör till Tamro för att planera den dagliga driften och säkerställa smidiga processer. Om du har en stark känsla för detaljer och är lösningsorienterad, är detta rätt roll för dig. Ansök nu och bli en del av Tamro!Om tjänsten

Tamro är Sveriges ledande distributör av läkemedel och medicintekniska produkter, med över 100 års erfarenhet av att säkerställa att läkemedel når fram när och där de behövs. Vi söker nu en strukturerad underhållsingenjör som ska bereda, planera och följa upp underhållsaktivitet. Du ska också gilla att arbeta praktiskt som tekniker och kommer kanske från denna roll sedan innan då rollen kommer att vara varierande i arbetsuppgifterna. Denna roll passar dig som kommer från en underhållsteknikersroll och vill ta ett nästa kliv, då det både innefattar liknande arbetsuppgifter och på sikt är tanken att man ska växa in i rollen. Det kommer att vara skiftarbete i denna tjänst där man varvar dag och kvällsveckor med följande arbetstider:

Dag: 05:45-14:15
Kväll: mån-ons 13:30-22:00, tors 12:30-21:00 och fre 10:30-19:00

Efter en tid i rollen kommer du även arbeta på beredskap.

Du erbjuds

 • En anställning hos Tamro samt ett attraktivt förmånspaket
 • Goda utvecklingsmöjligheter hos ett viktigt företag för vårt samhälle


Arbetsuppgifter
 • Avhjälpande och förebyggande underhåll
 • Dokumentation
 • Beredskap efter en viss tid
 • Planera daglig drift
 • Hålla i och närvara på möten


Kvalifikationer
 • Har en teknisk utbildning inom el eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig
 • Har minst ett års arbetslivserfarenhet av liknande arbete, som exempelvis tekniker
 • Har obehindrade kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
 • Har grundläggande kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift
 • Trivs med varierade arbetsuppgifter där du får arbeta både "hands on" och administrativt

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av att arbeta i en produktion
 • Har arbetat i Siemens
 • B-körkort

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
Kommunikativ, Flexibel och strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se