Hoppa till innehåll

Logistikkoordinator

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

ValueOne rekryterar en Logistikkoordinator till vår kund SALTWELL med placering i Göteborg. Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta med internationella logistikflöden och söker en ny utmaning inom logistik och planering. Transporterna gäller främst container med sjöfrakt. Du har några års erfarenhet av att hantera denna typ av flöden, gillar struktur, ordning och reda.

Salt är vår passion och drivkraft. Saltwell är ett naturligt salt, utvunnet från ett underjordiskt hav 30 meter under Atacamaöknen i Sydamerika. Vad som är speciellt med vårt salt är att det innehåller 35 procent mindre natrium än vanligt salt: salt med mindre salt i sig men som fortsatt smakar 100 procent salt. I en tid då överkonsumtion av natrium är ett hälsoproblem utgör Saltwell en möjlighet för livsmedelsindustrin att erbjuda sina kunder mer hälsosamma alternativ. Vår ambition är att fortsätta växa över världen och sprida filosofin om Saltwell, vill DU VARA MED PÅ RESA?

SALTWELL ingår i Salinity Group, experter på salt sedan 1830. Utifrån vår kunskap, erfarenhet och engagemang, och med siktet inställt på framtiden, förädlar och distribuerar vi högkvalitativa saltprodukter till en global marknad. Som oberoende saltleverantör levererar vi rätt salt, på rätt plats och vid rätt tidpunkt, allt utifrån våra kunders behov. Och som familjeföretag i fjärde generationen bygger vi på en tradition av stabilitet, hållbarhet och innovation. Vårt uppdrag är att med salt skapa en bättre tillvaro för många och en framtid för andra.

 Om rollen

Du kommer att ansvara för materialflödet från våra globala leverantörer, till våra produktionsanläggningar och till våra slutkunder. Ditt ansvar innebär förfrågningar, upphandling, bokning, uppföljning och bevakning av leveranser. Vi ser även att du är duktig på att kommunicera både internt och externt, är proaktiv och är ansvarstagande. Meriterande om du har erfarenhet av att utveckla och optimera flöden och processer. Du kommer att samarbeta nära dina kollegor och rapportera till Operations & Quality Manager.

Arbetsuppgifter
  • Planera och optimera logistikflöden för att säkerställa ett stadigt inflöde av material
  • Utveckla och effektivisera flöden inom logistikhanteringen
  • Säkerställa effektiva och flexibla lagernivåer
  • Hantera transportprocessen, inklusive planering, bokning och uppföljning
  • Stöd vid produktionsplanering­
Erfarenhet och Kompetens

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av ett liknande arbete inom logistik/transport. Gillar att hålla kontakt med interna och externa intressenter, bra på att informera, analysera, följa upp KPI:er inom ditt område och kommunicera till berörda. Meriterande med erfarenhet av SAP och system för hantering/bokning av transporter. Från ditt tidigare arbete är du van att driva förbättringsarbete och leverera resultat.

Som person är du en utpräglad lagspelare, strukturerad, har analytiska förmågor och inte rädd för att ta tag i uppgifter. Du behärskar dessutom svenska och engelska flytande både skriftligt och muntligt.

 Ansökan

Ansökan och CV skickar du in snarast via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Roger Tännström på telefon: 073 504 10 11 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.​ Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.​

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 september 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se