Hoppa till innehåll
Tribotec AB logotyp

Lagerpersonal / Truckförare

Sista ansökningsdag
10 oktober 2024 (39 dagar kvar)
Publiceringsdatum
18 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Lagerarbetare / Truckförare till Tribotec AB


Som lagerarbetare arbetar du med den dagliga driften av lager, tillverkning och distributionTjänsten är mycket varierande och innebär främst lagerarbete men även viss administration, blandning och omtappning av kemikalier. Jobbet passar dig som är initiativrik och tycker om att ha en variation av arbetsuppgifter. Du kommer att bli en del av lagerteamet som består av tre personer.

Tribotec har idag kunder inom en stor bredd av företag inom tillverkande industri i Sverige, Norge, Danmark och Baltikum. 

Vi är verksamma inom flertalet branscher såsom fordon, energi, marin och elektronik. Vårt fokus ligger på att leverera kundanpassade och hållbara lösningar inom rostskydd, silikon, lim och smörjmedel. Vi är certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Arbetstiderna är 8-16:30 må-to och 8-15 på fredagar

Arbetsuppgifter:

  • Hantera in- och utleveranser, säkerställa uppställda krav.
  • Fungera som tillfällig backup till lageransvarig.
  • Assistera lageransvarig med bokningar av frakter och koordinera in- och utleveranser.
  • Ansvara för tillverkning och omtappning av kemiska produkter enligt uppsatta rutiner.
  • Att hela tiden arbeta för ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde.
  • Genomföra inventeringar.
  • Upprätthålla ordning och reda på lagret.

Några ord från Niclas Arnell, VD

"Vi har en stor fördel med att vara ett mindre och familjärt företag med snabba och korta beslutsvägar samtidigt som vi har en trygg ägare i industrikoncernen Indutrade.

Vi har ett nyrenoverat och trevligt kontor i Mölnlycke där vi är ett starkt team på 17 engagerade personer som jobbar för varandra och brinner för att skapa nöjda kunder inom våra områden rostskydd, silikon, lim och smörjmedel.

Din profil:
Som person behöver du ha god samarbetsförmåga och kunna ta egna initiativ. Det förekommer en del tunga lyft och du behöver därför ha en god fysik.

Kunskapskrav:

  • Truckförarutbildning A+B samt körkort B
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • God datorvana

Meriterande:

  • Erfarenhet av kemikaliehantering
  • Utbildning i Farligt gods/ADR/CLP samt Brandskydd
  • Erfarenhet av att hantera fraktbokningar

Vi erbjuder:
Du får arbeta med starka varumärken och vi erbjuder attraktiva anställningsvillkor. Vår personal är viktig för oss därför har vi generöst friskvårdsbidrag, gym på jobbet, massage var 3:e vecka och hälsokontroller.

Kontakt

Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas på 0730-22 03 31.

Skriv några rader om varför du söker jobbet i fritextrutan på nästa sida.
Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt.

Tribotec AB med huvudkontor i Mölnlycke ingår i industrikoncernen Indutrade AB. Vi levererar sedan 1978 trygg service och kompetens inom rostskydd, silikon, lim och smörjmedel till tillverkande industrier i Norden och Baltikum. Vi är 17 anställda och omsätter ca 80 miljoner med god lönsamhet. Läs mer på https://tribotec.se 

Tribotec AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 oktober 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.