Hoppa till innehåll

Tre Stiftelser söker undersköterska/vårdbiträde som timvikarie vid behov...

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Tre Stiftelser är mångfaldigt prisbelönt för sina äldreboenden. Här bor mer än 360 äldre personer med olika funktionsvariationer. Vi bedriver salutogen omsorg och service. Det innebär att alla som arbetar här utgår från det friska hos varje individ och atthyresgästens meningsfulla tillvaro prioriteras i allt vi gör.

Om oss

Tre Stiftelser är samlingsnamnet för vårverksamhet, i den ingår tre olika stiftelser med gemensam administration: • Stiftelsen Ålderdomshemmet i Göteborg med äldreboendet Vegahusen. • Stiftelsen Göteborgs sjukhem med äldreboendet Änggårdsbacken. • Stiftelsen Otium med äldreboendet Otium.

Våra prioriterade områden är: • Kultur • Mat och måltidsmiljö • Miljö – både inne och utomhus • Kontinuerlig kompetensutveckling och karriärmöjligheter

På Tre Stiftelser bedriver vi vård och omsorg med inriktning mot somatisk, psykogeriatrisk och demenssjukdomar.Våra tre adresser har alla en vacker trädgård och ett rikt utbud av gemensamma aktiviteter. All mat till våra hyresgäster lagas inom Tre Stiftelser och på Vegahusen och Otium bedrivs även restaurangverksamhet.

Under 2019 skapade vi en film som vänder sig till våra framtida medarbetare: Vi erbjuder

Vill du vara en del av en nytänkande organisation? Varje dag utmanar vi befintliga normer och driver utvecklingen framåt inom äldreomsorgen!

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt arbete i vackra miljöer, där du träffar många människor. Dagarna kommer att vara fyllda av både vård, omsorg och service samt en massa trevliga sociala aktiviteter.

Hos oss får du drivna kollegor, engagerade chefer som leder i gemensamt ledarskapoch attraktivamöjligheter att utvecklas i din profession.

Kvalifikationer

Det är önskvärt om du har undersköterskeutbildning med arbetslivserfarenhet inom hemtjänst och/eller äldreomsorg. Det är extra meriterande om du har hemtjänsterfarenhet eller ärspecialistundersköterska.

Utifrån hur Vegahusen Bär byggt ställs det krav på att kunnaarbeta självständigt, liknande hur man arbetar i hemtjänsten (därav är sådan erfarenhet extra meriterande).Vegahusen B är ett höghus med totalt tio våningar, med fem hyresgäster på varje våning. Större delen av ditt arbetspass arbetar du ensam på en våning därdu har eget ansvar för omvårdnad av hyresgästerna, förberedelse av mat och dylikt.Arbetetinnebär ocksåatt du och dina kollegorbistår varandra med hjälp på varandras våningar.

Rollen ställer krav på att kunna samarbeta med andra människor och att skapa goda relationer med hyresgäster och kollegor.För oss är det självklart att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är självgåendesamt att duär lyhörd för återkopplingen från hyresgäster, kollegor och chefer.Det är även viktigt att du delar vår värdegrund som genomsyras av det salutogena förhållningssättet.

Vi vill att du, liksom vi:
  • fokuserar på det friska ochser möjligheter i stället för hinder
  • är flexibel och ansvarstagande
  • har lätt för att skapa goda relationer både med hyresgäster och kollegor
  • är positiv till utveckling och gärna vill lära nytt

Vem söker vi:

  • Vi ser gärna att du har god datorkunskap/datorvana
  • Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
  • Du behöver ha goda kunskaper inom dokumentation
  • Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg
  • Du behöver ha bevis om rätt att använda yrkestiteln undersköterska från Socialstyrelsen
Just nu finns lediga tjänster hos:
  • Vegahusen B med inriktning somatisk vård.

För denna tjänst gäller:

Anställningsform:Timanställning

Omfattning:Vid behov

Arbetstid: Dag, kväll och helg

Urval och intervjuer sker löpande och kandidaterna kan komma att bli kontaktade innan sista ansökningsdatum. Ansök redan nu!

Kontakt

Vid frågor om tjänsten

Rasha Riad Sandén, Enhetschef Vegahusen B

031-704 26 19,rasha.riad.sanden@trestiftelser.se

Vi undanber oss, vänligen men bestämt, kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se