Hoppa till innehÄll

LIA-praktik inom UX-design ht24

Publiceringsdatum
30 maj 2024
OmrÄde
Yrkesroll
Typ av anstÀllning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

đŸ–€TOPIA DESIGN

Topia Design Ă€r en liten och familjĂ€r UX-DesignbyrĂ„ i Göteborg och det senaste tillskottet till Berge Group. Ägarskap, engagemang och transparens Ă€r vĂ„ra vĂ€gledande principer och vi Ă€r designers som gillar att vara med och pĂ„verka. Vi bygger produkter och tjĂ€nster för en mĂ€ngd olika branscher och kombinerar vĂ„r samlade kunskap över branscher för att bygga synergier och framgĂ„ngsrika upplevelser.đŸ–€

📝 Projektet

Under din LIA-period hos oss kommer du att ingÄ i ett team som bestÄr av en senior designer frÄn oss pÄ Topia och fem systemutvecklare frÄn vÄrt systerbolag Fore Development. Tillsammans med din handledare kommer du att arbeta med ett stort egendesignat system för vÄr kund inom energibranschen. Det Àr en vÀldigt spÀnnande bransch som rör sig snabbt, sÄ vi ser gÀrna att du Àr trygg i att komma med egna initiativ och nya idéer.

🌟Vem Ă€r du?

Vi söker dig med ett geniunt intresse för design och att skapa fantastisk anvÀndarupplevelse, som Àr nyfiken och vill lÀra dig. Du kommer att fÄ en mentor som Àr ett ytterligare stöd och bollplank för dig, men en förutsÀttning för att trivas hos oss Àr att du gillar att ta ansvar - micro management Àr liksom inte vÄr grej.

Du lÀser ditt första Är pÄ en YH-utbildning inom design och har LIA under höstterminen 2024 (vi anpassar exakta datum utifrÄn personen). Att kommunicera flytande i tal och skrift pÄ bÄde svenska och engelska Àr ett krav i det hÀr projektet.

Vi uppskattar om du laddar upp ett portfolio eller pÄ annat sÀtt visar vad du har designat hittills!


🌄 Plats

Vi utgÄr frÄn vÄrt kontor i Lindholmen Science Park. Att arbeta hemifrÄn ibland Àr inga problem, men vi ser gÀrna att du har möjlighet att vara pÄ plats sÄ mycket som möjligt - dÄ brukar du som student fÄ ut mest av din LIA!

Urval sker löpande och platsen kan tillsÀttas innan sista ansökningsdatum, skicka dÀrför gÀrna din ansökan sÄ snart som möjligt.


Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 juni 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se