Hoppa till innehåll

Fälttekniker till Göteborg Landvetter Airport

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta på en spännande och unik arbetsplats som präglas av förväntan, flygpuls och internationell atmosfär? Vill du bidra till att flygplanen kan starta och landa på ett säkert sätt? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Göteborg Landvetter Airport söker nu dig som vill jobba som Airport Officer med huvudinriktning Fälttekniker. Som Fälttekniker hos oss erbjuds du ett omväxlande, utvecklande och operativt arbete där du ingår i ett engagerat skiftlag. Vi söker nu timvikarier för att stärka vårt team under arbetstoppar.

Vad innebär rollen?Som Airport Officer Fälttekniker hos oss är du en del av Swedavias berömda snöröjningsteam och under vinterhalvåret arbetar du främst med att halkbekämpa och snöröja flygplatsens ytor. Under sommarhalvåret lägger vi fokus på anläggningsarbete och underhåll av flygplatsens tekniska och gröna ytor.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat:

  • Snöröjning
  • Slyröjning
  • Gräsklippning
  • Transport av passagerare och besättning
  • Framförande av maskiner och fordon i olika syften
  • Fordonsunderhåll

Det är ett fysiskt och roligt arbete och vi jobbar tillsammans för att flygplatsdriften ska fungera smidigt året om! Arbetet innebär skifttjänstgöring då flygplatsen är öppet dygnet runt på årets alla dagar. Avdelningen är en del av den operativa avdelningen och är integrerad med flygplatsräddningstjänsten.

Vem är du?Vi tror att du som söker har...• Slutförd utbildning på gymnasienivåGoda kunskaper i svenska och engelska, eftersom utbildningar sker på svenska och engelska och dubehöver kunna förstå information och rutiner• Maskinvana, eftersom vi kontinuerligt arbetar med tunga maskiner och fordon• Körkort med minst C-behörighet, eftersom flera av våra arbetsfordon kräver det• God fysik så att du kan klara av viss fysisk belastning som arbetet kräver• Tidigare erfarenhet av snöröjning och anläggningsarbete (meriterande, ej krav)

Kontakt För frågor vänligen kontakta rekryterande chef Milad Hassani på milad.hassani@swedavia.se.

Vad erbjuder vi dig?Vi erbjuder en unik arbetsplats på Swedavia och Arlanda. Hos oss får du pendlingsbidrag om du åker kollektivt till jobbet, friskvårdsbidrag och möjlighet till bra försäkringspaket.Sista ansökningsdag är den 18 aug och vi ser fram emot din ansökan! Urval efter 18 augusti.

Hur är det att arbeta på Swedavia?Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad – läs mer här! Jobba hos oss | Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se