Hoppa till innehåll

Fastighetsmäklare till Göteborg innerstad

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Att arbeta i en mäklarkedja ska ge dig fördelar. Våra servicefunktioner och digitala verktyg är i toppklass för att du ska få mer tid till det du gör bäst - att vara framgångsrik mäklare.

Hos oss står människan i fokus och vi sätter stort värde i att utveckla både individ och grupp. Vi tror på ansvarstagande för våra kunder, medarbetare och vårt samhälle samt stöttar våra kollegor i att förena jobb med fritid. Därför har vi under flera år i rad utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Svensk Fastighetsförmedling erbjuder dig unika förutsättningar för att lyckas. Hos oss kan du bland annat ta del av marknadens största kundregister, vår försäljningsmetod, moderna digitala system, egna jurister och ett minst sagt välkänt varumärke. Som en ledande mäklarkedja kan Svensk Fastighetsförmedling erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har. Vi stöttar våra kollegor i att förena jobb med fritid och har under flera år i rad utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Vi söker dig som är engagerad, strukturerad, förtroendeingivande samt har ett eget driv. Du trivs i en kultur som präglas av högt tempo, affärsmässighet och tydliga mål. Du drivs av att arbeta med försäljning och service samt har tidigare arbetat i en roll där service och kundbemötande är i centrum.

KontaktI den här rekryteringen söker vi en registrerad fastighetsmäklare. Ludvig Grapengiessersvarar på frågor om tjänsten. Du når Ludvig via mail till Ludvig.grapengiesser@svenskfast.se

Naturligtvis behandlar vi din kontakt konfidentiellt.

Läs mer om oss här: https://jobb.svenskfast.se/

https://www.facebook.com/svenskfastkarriar/

https://www.instagram.com/livetpasvenskfast/

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 oktober 2024 (128 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se