Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Enhetschef till äldre samt vård- och omsorgsnämnden

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en erfaren ledare inom kommunal verksamhet? Söker du en spännande möjlighet som Enhetschef inom äldre samt vård-och omsorgsnämnden i Göteborgs Stad? Då är detta ditt nästa uppdrag!

Information om uppdraget:

Kommunal hälso- och sjukvård är primärvård för de personer som inte har möjlighet att uppsöka regionens vårdcentraler. Vilka som får sina sjukvårdande insatser via kommunal primärvård regleras i hälso- och sjukvårdsavtalet. I verksamheten tjänstgör legitimerad sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut, samt på vissa enheter undersköterska. Arbetet sker i patientens hem i nära samarbete med regional primärvård och andra kommunala insatser.

Nu söker vi en engagerad och erfaren enhetschef som ska leda arbetslaget på Kålltorps Hospice. Som enhetschef kommer du att ha ansvar för ett team bestående av 20-25 medarbetare, inklusive undersköterskor och sjuksköterskor samt säkerställa att verksamheten bemannas dygnet runt. Vidare kommer du att:

* Ansvara för schema- och bemanningsplanering dagligen och med framförhållning
* Sätta in vikarier vid uppkomna luckor
* Aktivt delta och genomföra planerade aktiviteter
* Ingå i verksamhetsområdets ledningsgrupp
* Ansvara för budget, personal och arbetsmiljö
* Samarbeta med HR, ekonomi, kvalitetsutvecklare och metodutvecklare

Detta söker vi:

Vi söker dig som:

* Har erfarenhet av chefsuppdrag inom kommunal verksamhet
* Är legitimerad sjuksköterska alternativt socionom
* God kommunikativ förmåga då arbetet kräver både samarbete inom verksamheten samt med externa aktörer
* Talar och skriver flytande i svenska

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos Göteborgs Stad. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Uppdraget sträcker sig från och med den 1/9 till och med den 31/12, med möjlighet till förlängning.

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, tjänsten tillsätts så fort vi finner rätt person! Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Enhetschef, Chef, Vård och omsorg

Sökord: Enhetschef, Chef, Vård och omsorg
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com