Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Driftsamordnare till RISE på distans

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Besitter du gedigen erfarenhet inom fastighetsdrift? Är du redo för en ny utmaning och vill arbeta heltid på distans? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Driftsamordnare till RISE! RISE; Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar de till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle.

RISE är ständigt i utveckling och genomgår nu en omstrukturering som har identifierat behovet av en Driftsamordnare inom lokalförsörjningen för att hantera felavhjälpande i deras inhyrda fastighetsbestånd nationellt. RISE använder sig av ett centralt system för hela landet (Pythagoras). I rollen som Driftsamordnare arbetar du heltid på distans.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

* Planering av tid och resurser för drift och underhåll
* Ansvar för myndighetsbesiktningar och uppfyllande av myndighetskrav
* Administrativa uppgifter
* Uppföljning och återkoppling av ärenden
* Daglig kommunikation med verksamhet, medarbetare och leverantörer

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och jobbar som konsult hos RISE. Tjänsten planerar att starta omgående och pågå i 12 månader eller som längst till och med 2025-12-31. Arbetstiderna är förlagda 07:00-16:00 och arbetet sker heltid på distans. Sista ansökningsdag är 2024-08-27.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom fastighetsdrift. Har du kunskap kring processdrift och/eller systemet Pythagoras är detta mycket meriterande.

För att lyckas i rollen som Driftsamordnare ser vi att du är ansvarstagande och inte rädd för att ta egna initiativ. Du är erfaren inom fastighetsdrift och besitter en god kommunikationsförmåga, vilket innebär att du är skicklig på att uttrycka dig tydligt och lyhört, både muntligt och skriftligt. Du har förmågan att anpassa ditt budskap till olika målgrupper och situationer, samt kan samarbeta effektivt med andra genom att lyssna aktivt och förmedla information på ett begripligt sätt. Du är en lösningsorienterad lagspelare som drivs av att ta dig an nya utmaningar. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och strukturerad för att bli framgångsrik i rollen.

Sökord: Driftsamordnare, Processdrift, Fastighetsdrift, Drift, Samordnare

Sökord: Driftsamordnare, Processdrift, Fastighetsdrift, Drift, Samordnare
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 augusti 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com