Hoppa till innehåll

Fastighetsvärd till Askim

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om Stena Fastigheter

Stena Fastigheter hyr ut, säljer, förvaltar samt bygger nya bostäder och lokaler. Vi utvecklar städer och förvaltar med omtanke, om både människa och miljö. Hållbarhetsfrågorna står högt på agendan och genom arbetssättet relationsförvaltning sker områdesutvecklingen tillsammans med de boende och andra intressenter för att skapa attraktiva områden där människor trivs och bor kvar länge. Som kollega hos oss är du med och skapar trivsamma kvarter samtidigt som du får utvecklas och skapa en positiv förändring. Stena Fastigheter är inne i en förändringsresa där vi fokuserar på digitalisering, nyproduktion och kunden. Hos oss involveras olika roller i projekt för att bidra med sitt perspektiv.

På Stena Fastigheter har vi en stark medarbetarkultur där vi tar hand om varandra. Hos oss får du vara med och bidra till en positiv förändring och arbeta med kollegor som är öppna, innovativa, professionella och omtänksamma. Vi tror på gott ledarskap och goda relationer, och lägger stor vikt vid den enskilde individens utveckling och möjligheter.

Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa och bidra till ett bättre Göteborg.

Om rollen

Som fastighetsvärd på Stena Fastigheter har du en nyckelfunktion i vårt arbete att bli kundens första val och att ständigt vilja utveckla fastigheterna och förvaltningen på ett affärsmässigt sätt. Du erbjuds ett självständigt arbete med stor utvecklingspotential. Vi söker en fastighetsvärd till vårt team i Askim.

I din roll som fastighetsvärd är du ansvarig för den dagliga driften av dina fastigheter. Du har stort kundfokus, trivs att hantera alla typer av frågor från kunden och du är duktig på att bedöma tekniska problem som uppstår. Vid avflyttningsbesiktningar är du den som tar beslut om fakturering och gör en bedömning och beställer inre underhåll i våra bostäder. När du har kontakt med lokalhyresgäster ingår det att vara lyhörd för kundernas önskemål och komma med förslag till utveckling. Stena Fastigheter arbetar digitalt och du sköter serviceanmälningar och beställningar via handenheter eller dator i vårt fastighetssystem. Nedan finner du vanligt förekommande arbetsuppgifter för rollen.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Hantering av serviceanmälningar (felanmälningar), åtgärda och återkoppla till kunderna
  • Ronderingar inkl. åtgärder t.ex. i undercentraler
  • Allmän kundservice och delaktig i våra kundaktiviteter
  • Ansvara för och utföra besiktningar
  • Planera och koordinera underhåll och enklare reparationer med kund och/eller hantverkare
  • Utföra reparationer och löpande underhåll
  • Fakturahantering
  • Vara delaktig i budgetprocessen och den ekonomiska uppföljningen avseende berörda fastigheter
  • Stötta projektledaren ute på fältet i pågående projekt
  • Vara tillgänglig för entreprenörer vid deras arbete i fastigheterna
  • Beställning av löpande underhåll i samråd med förvaltaren
  • Skötsel, daglig tillsyn och rondering

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ska du uppskatta frihet under ansvar och en arbetsdag med omväxlande uppdrag. Du behöver ha förmågan att bedöma tekniska problem, vara kommunikativ, positiv och självgående. I dina beslut förväntas du agera kostnadseffektivt.

Det är viktigt att du är noggrann i ditt utförande och du förväntas vara handlingskraftig, flexibel och ha ett öga för det extra. Vi lägger stor vikt vid personlighet då den är avgörande för framgång i rollen.

Vi söker dig som:

  • Har tidigare arbetslivserfarenheter ifrån kundrelationer
  • Har lätt för att arbeta med digitala verktyg/god datorvana
  • Är praktisk lagd
  • Innehar B-körkort
  • Hanterar svenska och engelska obehindrat. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV och personligt brev via länken här på hemsidan. Lämna gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2024-08-16. Ansökningarna kommer att gås igenom efter sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via epost med hänsyn till GDPR

Läs mer om vår rekryteringsprocess här.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se