Hoppa till innehåll

Konceptansvarig

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker dig som brinner för att skapa inspirerande miljöer, har ett öga detaljer & inredning och gillar att samarbeta med andra för att nå bästa resultat. Drivs du också av, precis som vi, att få människor i rörelse för ett friskare samhälle är denna tjänst verkligen något för dig!

Just nu söker vi en Konceptansvarig på 100% till vårt kommersiella team på huvudkontoret i Rollsbo, Kungälv.

Ditt uppdrag:

I din roll som Konceptansvarig kommer du att ha en bred men spännande roll där du kommer att arbeta med konceptualisering genom att utveckla det övergripande designkonceptet för våra gym som ska passa STCs varumärke och vision. Detta inkluderar att tänka på gymmets estetik, atmosfär och funktionalitet samt ansvara för layoutplanering genom att skapa detaljerade layoutplaner som i sin tur resulterar i funktionella och attraktiva gym för våra medlemmar. Du är även produktägare av STCs konceptmanual där du kommer skapa, optimera och säkerställa att den är synkroniserad med övriga styrdokument så som till exempel visuell identitet och produktstrategi.

Vid nyetableringar och återinvesteringar kommer du att stå för den arkitekturella planeringen och projektledningen genom att arbeta nära drift, bygg och produktion för att säkerställa att allt genomförs effektivt och inom de avsatta resurserna. Du kommer även att övervaka och säkerställa att byggprocessen följer designplaner och upprätthåller en hög kvalitet i alla aspekter av projektet. Löpande kommer du också implementera och förbättra våra interna processer för att säkerställa att våra gyms utbud kontinuerligt förbättras och anpassas till våra medlemmars behov och förväntningar.

För att få bästa förutsättningar i rollen kommer du att arbeta tätt tillsammans med övriga kollegor i det kommersiella teamet samt med teamen för etablering, marknad, drift och produkt. Vi jobbar i högt tempo och samtidigt har vi riktigt kul tillsammans, men vi pausar gärna för att samla ny energi med ett gemensamt träningspass i vårt gym på kontoret. Resor förekommer i tjänsten.

Vem är du? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande jobb där du både har arbetat med nyetableringar i form av arkitekturell planering samt projektledning. Som person är du driven, resultatinriktad, självgående och har lätt för att samarbeta. Du är strukturerad, noggrann och trivs i en roll med stort ansvar men ser vinning i att nå mål tillsammans genom samarbeten. Du är även van vid att arbeta mot uppsatta mål och deadlines samt har förmågan att se detaljer i förhållande till helheten. Krav:

  • Utbildad inom arkitektur/design eller motsvarande som har gett dig de teoretiska och praktiska verktyg som behövs för att planera och designa effektiva och attraktiva träningsmiljöer.
  • Några års erfarenhet av en liknande roll som koncept-/etableringsansvarig eller motsvarande som har utrustat dig med praktisk kunskap och expertis i att hantera komplexa projekt från start till mål.Och självklart ett stort plus om du har intresse för hälsa och träning!

Om STC Glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap är värdeorden som präglar våra 215 gym som finns från Trelleborg i söder till Åre i norr. STC sysselsätter över 1500 medarbetare och ingår sedan 2018 familjeägda Axel Johnson-koncernen genom vår majoritetsägare Novax Gym Holding. Hälsan är det viktigaste vi har, därför är ett friskare liv STC:s självklara målsättning. Regelbunden träning är en av nycklarna till rummet där alla känner styrka, kondition och inte minst en ökad livslust. Resan dit startar på våra klubbar där det personliga mötet mellan personal och medlemmar är viktigt. Att hjälpa, serva och ge goda råd till de som besöker våra gym är en del av vardagen. Med engagemang och kunskap ger vi våra medlemmar stöd på vägen till ett friskt och hållbart liv.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi erbjuder dig att jobba i ett företag där vi brinner och resultat men också tycker det är viktigt att ha kul på vägen. STC tror på kraften i människan och våra värderingar glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap finns alltid med oss. Hos oss blir du en del av ett företag i förändring med hög expansionstakt och får möjlighet att arbeta i en utvecklande miljö med stor chans att påverka.

Vi älskar träning och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Våra medarbetare trivs på jobbet och det är vi stolta över och värnar om! Vi välkomnar dig till en kreativ arbetsplats med nybyggda lokaler bestående av kontorsytor, eget gym, foto- och poddstudio. Låter detta som ett jobb för dig? Då är vi jätteintresserade av att veta lite mer om dig. Vi kommer att göra urval löpande tills vi hittar vår nya stjärna!Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Lisa Simson (CCO) på (lisa.simson@stc.se).Sista ansökningsdag: 2024-08-01

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se