Hoppa till innehåll

Sportrehab söker arbetsterapeut

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vad vi söker

Vi söker nu efter en ny arbetsterapeut till vårt team. Du bör vara en självständig arbetsterapeut som tycker det låter spännande att arbeta inom en växande organisation i ständig utveckling. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet, gärna inom primärvårdsrehab. Meriterande om du har erfarenhet och intresse av att arbeta med personer med psykisk ohälsa, har du dessutom erfarenhet av handrehabilitering vore det ett extra plus. Som person är du positiv och lösningsorienterad. Du är självständig men också samarbetsvillig, har god förmåga att planera och organisera dina arbetsdagar och arbetsuppgifter och skapar gärna nya, goda sociala relationer och kontakter. Goda förmågor att kommunicera både muntligt och skriftligt är ett krav för tjänsten. Då vi är en idrottsmedicinsk verksamhet ser vi gärna att du har ett intresse för idrott.

Arbetsvardag på Sportrehab

Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvårdsrehab. Du möter människor i alla åldrar och med blandade tillstånd, arbetet innefattar bedömning och behandling av personer med både fysiska och psykiska besvär. I tjänsten förekommer bland annat ADL-bedömningar, stresshantering, handrehabilitering, hjälpmedelsförskrivning, hembesök med mera. Till denna tjänst söker vi dig som är särskilt intresserad av att stötta personer, både barn och vuxna med psykisk ohälsa, kognitiva svårigheter och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Tjänsten kan innebära arbete på flera av våra olika mottagningar och besöken sker både fysiskt och digitalt.

Du kan fokusera på ditt arbete med patienter tack vare vårt moderna tidboknings- och journalsystem samt väl utvecklat system för smidig uppföljning med vetenskapligt validerade frågeformulär och tester. Vi har även en bemannad reception som hjälper till med allt administrativt.

Du kommer att få utbildning och stöd av våra mycket kompetenta medarbetare, Patricia Gullberg inom psykisk hälsa och Scott Mc Donald inom handrehabilitering.

Sportrehab har som ambition att ge våra anställda de bästa förutsättningarna för evidensbaserad vidareutveckling inom idrottsmedicinsk rehabilitering. Åtta stycken stycken doktorsavhandlingar har presenterats från Sportrehab och 6 till är på gång. Vi har kontinuerligt personalutbildning och team-diskussioner för att bredda våra medarbetares kompetens. Vi håller varje år ett antal öppna 2-dagarskurser om idrottsmedicinsk rehabilitering. Under åren har Sportrehab genomfört ett 50-tal kurser.

Om Sportrehab

Vi är ett team bestående av 40 fysioterapeuter, 5 arbetsterapeuter/handterapeuter och 1 ortoped som framför allt är inriktade mot idrottsmedicinsk rehabilitering av patienter med muskuloskeletala besvär. Sportrehab har över 35 års erfarenhet av idrottsmedicinsk primärvårdsrehabilitering och forskning/utveckling. Sportrehab har som ambition att vara frontlinjen av idrottsmedicinsk rehabilitering i Sverige. Vi strävar efter att alltid hålla oss uppdaterade på den senaste forskningen och arbeta utifrån ett evidensbaserat förhållningssätt i vår kliniska vardag. Vi har ett mycket bra samarbete med läkare och andra fysioterapeuter runtom Göteborg. Vi har idag 3 st rehabenheter i Göteborg med välutrustade gym för all tänkbar idrottsmedicinsk rehabilitering och träning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se