Hoppa till innehåll

Vi söker en glad & serviceinriktad cafémedarbetare till Sjöboa i Fiskebäck!

Sista ansökningsdag
10 september 2024 (9 dagar kvar)
Publiceringsdatum
17 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du jobba i en varm och trivsam miljö? Då är du välkommen till vårt charmiga café!

Cafe Sjöboa har sina mysiga lokaler i Fiskebäck. Här kan gästerna äta en lätt lunch eller bara ta en kopp kaffe samtidigt som de kan njuta av havsutsikten alla dagar året runt. Vi söker nu eftermedarbetare som vill arbeta brett inom med allt från beredning av mat till att serva våra kunder i kassan med flera uppgifter och bidra till på heltid eller deltid.

Om arbetet

På Sjöboa serverar vi enklare luncher, bland annat räksmörgåsar, sallader och varma smörgåsar. I arbetet igår att planera och förbereda, tillaga och presentera maten på ett tilltalande sätt. Arbetet sker tillsammans med andra som arbetar i kök och servering. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Tillredning av enkla rätter och fika
  • Bakning och förberedelser
  • Kundservice och kassahantering
  • Hålla caféet rent och snyggt

Vem är du?

Vi söker dig som älskar att baka goda kakor, brygga perfekt kaffe och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Vi söker främst dig som har erfarenhet av liknande arbete. Du som söker behöver vara minst 18 år då tjänsten innebär arbete i både kök och servisen. För att trivas och lyckas i rollen hos oss tror vi att du är ansvarstagande, serviceminded och stresstålig. Vi arbetar i team så din förmåga att samarbeta är av stor vikt. I denna rekrytering kommer vi lägga fokus på dina personliga egenskaper samt goda referenser från ditt yrkesliv.

Det är meriterande om du har en praktisk utbildning inom bageri, konditori eller utbildning inom livsmedelshantering.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete! Hos oss kommer du bli en del av ett härligt gäng på fyra anställda samt Lena och Stefan. Vi är ett mindre familjärt företag där vi bryr oss om varandra och det råder korta beslutsvägar. Vårt Café har en rofylld och härlig omgivning.

Om Sjöboa

Café Sjöboa grundades av Lena Börjesson som äger och driver Sjöboa tillsammans med hennes man Stefan. Hos oss står kundens önskemål och krav i fokus. Hög kvalitet och professionell service kännetecknar hela vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på www.sjoboa.com/

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta

Företag: Café Sjöboa AB

Tjänst: Cafémedarbetare (heltid)

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Enligt överenskommet schema (dag/kväll och helg)

Tillträde: Omgående

Placeringsort: Fiskebäck

Sista ansökningsdag: 2024-09-10

Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Ansökan sker endast genom www.adwisehr.se. Rekryteringen sker i samarbete med AdwiseHR men Lena och Stefan Börjesson är ansvarig för rekryteringen, önskas därför ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Lena eller Stefan Börjesson på info@sjoboa.com. Alla ansökningshandlingar behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se