Hoppa till innehåll

Future by Sigma söker ny Sales Specialist

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi undviker gärna klassiska klyschor om att du ska sälja allt smör i Sahara, men om du älskar att jobba med försäljning, träffa nya människor och skapa nätverk, har ett intresse för tech-branschen, driver på mot egna uppsatta mål och trivs att arbeta med stor frihet – då ska du fortsätta läsa!

Om rollen

Vi söker nu vår nästa stjärna och kollega som kommer ha fokus på kundrelationer och affärsskapande! För rätt person är detta en fantastiskt rolig och utmanande roll där du får möjligheten att vara med på Future by Sigmas tillväxtresa och sätta strategin framåt tillsammans med dina kollegor, Hanna och Kimon med flera. Titeln väljer du själv, men vad sägs om Sales Specialist eller Super Customer Success Talant Manager Extra Allt?


Vi är ett hyfsat nystartat dotterbolag till Sigma Embedded Engineering och har rötterna i inbyggda system och relaterad teknik. Hos oss är det korta beslutsvägar, mycket energi och kreativitet som präglar arbetet. Våra affärer består främst av hyrköp av konsulter, direktrekrytering och stöttning i rekryteringsprocessen till våra kunder. Vår specialité är juniora talanger, men begränsar oss inte i vårat scope. Vi hjälper varandra och jobbar tight tillsammans, dels inom Future by Sigma och inhouselabbet Clue by Sigma, men även med Sigma Embedded Engineering och deras löpande konsultverksamet.


En stor del av rollen kommer bli att vidareutveckla och utöka affären samt att få Future att växa genom att hitta nya kunder. Försäljning och affärsutveckling är du grym på och eftersom rollen är serviceinriktad behöver du trivas med att vara social och problemlösande. Intresset att nörda ned sig i nyaste tekniken är ett stort plus.


Beroende på dina intressen finns det även utrymme för att rodda med andra aktiviteter på firman, som rekryterings- och säljevent, utveckla vår närvaro på sociala medier och vara delaktig i att sätta upp olika mål och strategier för företaget.

Är du den vi söker?

  • Vi ser att du har något års erfarenhet av försäljning, gärna med inriktning på B2B
  • Tidigare erfarenhet av tekniskt arbete eller teknisk utbildning, rekryteringsarbete eller marknadsföring
  • Förmåga att uttrycka dig väl på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift
  • Körkort B

Vem är du:

- Du är en entreprenör som ser möjligheter i olika situationer och hittar kreativa lösningar

- Du älskar försäljning och drivs av att göra affärer

- En driven lagspelare som trivs i en samarbetsinriktad miljö

- Resultat- och målorienterad med höga ambitioner att åstadkomma tillväxt med god lönsamhet

- Du har ett stort nätverk, och att bygga nya relationer anses av andra vara en av dina främsta styrkor

- Du har förmåga att kunna både skapa och vårda relationer med kunder, kandidater, medarbetare och partners


Som person är du öppen, framåt, kreativ och positiv. Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!


Vad erbjuder vi?

  • Stora möjligheter att sätta och utveckla ramverket för din egen roll
  • Frihet att arbeta arbeta på distans även om vi gärna ser att du mellan kundmötena, landar hos oss på vårat härliga kontor i hjärtat av Lindholmen.
  • Förmånligt avtal för tjänstepension, förmånscykel, generöst friskvårdsbidrag och stora möjligheter till kompetensutveckling.
  • Ett riktigt gott gäng kollegor som älskar att göra saker tillsammans och strävar efter en bra mix av jobb och fritid.

Vilka är vi?

Sigma Industry West Group består av oss: Sigma Embedded Engineering, Sigma Energy & Marine och Sigma Industry West. Vi har vissa gemensamma kunder och åtaganden samtidigt som större delen av verksamheten bedrivs inom respektive bolag. Idag är vi ca 300 medarbetare och arbetar främst i Västsverige, men har även verksamhet i Norge samt USA. Vi är en del av Sigma gruppen som är Sveriges största privatägda konsultgrupp.

Vårt långsiktiga mål är inte att vara störst till antal anställda eller omsättning – utan snarare bäst på det vi gör, det vill säga Embedded utveckling. Vi har ingen produkt eller tjänst som vi säljer, utan våra resurser utgörs av människor. Därför är grundförutsättningen för att vi ska nå vårt mål att vi skapar en grym arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul. Vi vill att alla medarbetare ska känna sig som en del av vår familj. Vi vill inte växa snabbt, utan smart. Med omtanke om vår omvärld och människorna runtomkring oss.

Kärnan i vårt företag är vår företagskultur, och det är något vi är stolta över. Att skapa den arbetsplats som vi själva vill jobba på är vår högsta prioritet och alla uppmuntras att delta i processen att utveckla den.

Låter detta som en roll och arbetsgivare för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (74 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se