Hoppa till innehåll

Tech Lead: Elektronik Konstruktör

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi letar nu efter en Tech Lead att bygga ut Semcons förmåga att konstruera digital elektronik. Denna roll erbjuder stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten framåt.

Som tech lead inom elektronikkonstruktion kommer du spela en nyckelroll i de projekt vi bedriver tillsammans med våra kunder. Vi vill att du fortsätter utveckla vår affär inom detta område och tillsammans med vassa kollegor fortsätter vidareutveckla vår ”one-stop-shop”-förmåga inom elektronik- och mjukvarukonstruktion.

Om dig Vi tror att du har ett stort intresse IoT och en passion för problemlösning. Hårdvaran som ska konstrueras kan vara alltifrån kraftfulla plattformar med Embedded Linux för Edge AI tillämpningar till enklare kostnadseffektiva realtidsplattformar.

Du kommer att vara en del av Software & Emerging Tech i Göteborg där du arbetar tillsammans med erfarna och skickliga individer i utmanande uppdrag och med spännande kunder. Just nu är vi ett 100-tal medarbetare i Göteborg som är specialister inom elektronik och mjukvara. Vi hjälper till där vi kan göra störst skillnad och beroende på uppdrag jobbar vi in-house- eller ute hos kund. I nuläget arbetar ca 50% av våra medarbetare in-house med ett 10-tal olika projekt. Bland våra kunder finns allt från små start-up till globala företag.

Du har passion för ny teknik och digital elektronik med minst 5 års erfarenhet, gärna med intresse för hårdvarunära programmering. Du har erfarenhet från olika branscher, såsom industri, fordon och medicinteknik. Vidare har du kunskap om olika micro controllers, realtidssystem etc.

Du har arbetslivserfarenhet och kunskap inom flertalet av dessa områden: Konstruktör digital elektronik Micro controllers och inbyggda system Embedded Linux C programmering Trådlös kommunikation, IoT Talar och skriver svenska och engelska flytande Körkort, B

Dessutom: På Semcon är alla en talang. Vi vill att våra talanger ska trivas i alla aspekter av livet, vilket gör att vi värdesätter din balans i ditt arbetsliv för att sträva efter en hållbar yrkeskarriär. Vi erbjuder dig en miljö driven av mångfald och kreativitet där du kommer att arbeta nära med experter inom många områden som ökar dina egna förmågor.

Vår utmaning Vår utmaning är att ge råd och stödja våra kunder med ny teknik i en ständigt föränderlig värld. Lösningarna är ofta på den tekniska sidan men vi behöver även coacha kunderna i att identifiera hur tekniken påverkar och ska användas av slutanvändaren.

Varmt välkommen med din ansökan! Johan Kristensson, Team Manager Software & Emerging Tech johan.kristensson@semcon.com

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se