Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
01 november 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare till Schuller Eh’klar

Nu stärker vi vår position på den svenska marknaden! Är du orädd, handlingskraftig och redo för en spännande utmaning? Har du även erfarenhet av försäljning inom B2B och vill vara med på resan mot att bygga upp ett svenskt team? Då är du den vi söker för att bli en del av vår tillväxtresa. 

Schuller Eh’klar tillverkar och distribuerar måleriverktyg samt tillbehör med högsta kvalitét. Vi grundades 1973 i Österrike och är ett familjeägt företag som präglas av en familjär kultur med korta beslutsvägar. Efter framgångsrika år i övriga Norden befinner vi oss i en expansiv fas där vi nu satsar på att öka våra marknadsandelar även i Sverige. I rollen som säljare hos oss kommer du spela en viktig roll i vår satsning.

Om rollen
Som säljare hos oss är din roll att identifiera, bearbeta och utveckla kundrelationer med potentiella och befintliga kunder inom återförsäljarledet. För att trivas och lyckas i rollen som säljare behöver du vara en driven och självgående person som är van vid att driva processer på egen hand. Du utgår från ditt hemmakontor och har därför möjlighet att själv styra och planera dina arbetsveckor. Tjänsten som säljare innefattar ca 30 resdagar per år.

Vi söker två säljare som kommer bearbeta Västra Götaland/Halland respektive Storstockholm med omnejd. Lämplig bostadsort är därför något av ovanstående geografiska områden. 

Din profil

  • 3-5 års erfarenhet av försäljning inom B2B
  • Erfaren och duktig på att identifiera och följa upp nya affärsmöjligheter
  • Stark social kompetens och förmåga att bygga långsiktiga relationer
  • Van vid att arbeta självständigt
  • Presentera kundanpassade produkter

Vad har Pontus Pettersson, Sales Manager, att säga om tjänsten och företaget?

"Vi är ett litet sammansvetsat team och detta är de första säljtjänsterna i Sverige. Det innebär att du, utifrån din bakgrund och kompetens, har stora möjligheter att vara delaktig i att utforma tjänsten och vår resa framåt"

Det är meriterande med erfarenhet av att bearbeta återförsäljare inom färg-byggfackhandel men inget krav, vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och viljan om att växa med oss. 

Vi erbjuder
Hos Schuller Eh’klar får du chansen att arbeta i en stimulerande miljö och vara med på en resa där din insats och erfarenheter kommer att spela en stor roll i expansionen på den svenska marknaden. Vi erbjuder förmånsbil, tjänstepension och goda utvecklingsmöjligheter. Vi tror även på frihet under ansvar, korta beslutsvägar och din input spelar en viktig roll. 

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten kontakta Pontus Pettersson, Sales Manager Sverige, på 0703-791897 eller p.pettersson@schuller.eu 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Schuller Eh’klar är en familjeägd internationell koncern som i 50 år har levererat ett av branschens bredaste sortiment av målningsverktyg och tillbehör till proffs/gör-det-själv marknaden och industrin. Vi har egna dotterbolag i 11 länder i Europa. Vårt nordiska bolag har sitt huvudkontor i Vejle, Danmark där vi även har vår kundtjänst och lager för distribution i Norden. Vi är en liten organisation med korta beslutsvägar och en familjär stämning. På Schuller Eh’klar är vi starkt fokuserade på miljö, hållbarhet och innovation i vårt sätt att driva vår verksamhet och arbeta för att göra branschen mer Co2-neutral. Våra produkter är framtagna utifrån den professionella hantverkarens behov och arbetsmiljö. Förutom hantverkaren riktar sig vårt breda sortiment även till industrin och gör-det-själv-segmentet.

Schuller EH`klar Nordic logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 november 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup