Hoppa till innehåll

Mjukvaruutvecklare till fordonsindustrin

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Vi söker en senior mjukvaruutvecklare för ett nytt uppdrag inom fordonsindustrin. Som konsult hos oss på Randstad Digital får du en konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtal. Din konsultchef finns alltid där för dig och säkerställer att du får varierande och utvecklande uppdrag hos olika företag, inom olika branscher. På Randstad Digital är din personliga utveckling i fokus och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. Ansök senast 2024-08-29 på www.randstad.se. Har du frågor, kontakta emma.johansson@randstad.se eller elin.karstensson@randstad,se. För oss är det viktigt att all kompetens och färdigheter på arbetsmarknaden tas tillvara. Vi välkomnar alla sökande och strävar efter mångfald. Observera att du behöver vara tillgänglig inom 1 till 2 månader. Intervjuer och återkoppling kommer ske mellan v.33-v.34.


I denna roll kommer du att arbeta med ett team som utvecklar inbyggd mjukvara för fordonsindustrin. Vi säkerställer trygg mjukvarudistribution till produktutveckling, tillverkning och eftermarknad. Just nu moderniserar vi våra system till mindre, molnbaserade tjänster, vilket är ett viktigt fokusområde framöver.

Ansvarsområden

  • Utveckla och underhålla både backend (ASP.NET) och frontend (Angular, Blazor) applikationer.
  • Ansvara för automatiserad testning, kontinuerlig integration och kontinuerlig distribution (CI/CD).
  • Delta i design, utveckling, testning och distribution av mjukvaruprodukter.
  • Samarbeta med andra team för att säkerställa öppen kommunikation och effektiv kunskapsdelning.
  • Arbeta med moderna teknologier och verktyg som .NET, SQL Server, MQ-meddelanden, Kubernetes/Openshift och Azure Cloud.
  • Bidra till förbättring av utvecklingsprocesser och implementera bästa praxis inom DevOps.
  • Fokusera på kontinuerlig förbättring av produktkvalitet, säkerhet och prestanda.

Vi prioriterar öppen kommunikation både inom och utanför teamet för att öka transparensen och tydligt representera våra åtaganden och framgångar. Att dela kunskap och bästa praxis inom vårt team och med andra team är ett annat nyckelmål. Vår högsta prioritet är att säkerställa kvaliteten och säkerheten på våra produkter, och vi är dedikerade till kontinuerlig förbättring.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som är en:

  • skicklig mjukvaruingenjör med passion för både kodning och mjukvarukvalitet.
  • En lagspelare som värdesätter samarbete, innovation och kvalitet..
  • Gedigen erfarenhet av backend (ASP.NET) och frontend (Angular, Blazor) utveckling.
  • En förmåga för automatiserad testning, kontinuerlig integration och kontinuerlig distribution (CI/CD).
  • Kännedom om .NET, SQL Server, MQ-meddelanden, Kubernetes/Openshift och Azure Cloud.
  • Erfarenhet av Azure DevOps, GIT och moderna DevOps-praktiker.
  • Erfarenhet av testautomatiseringsverktyg/ramverk (t.ex. Selenium, Ranorex, Playwright) är värdefullt.

För att lyckas i rollen som mjukvaruutvecklare inom fordonsindustrin är det viktigt att vara kommunikativ och samarbetsvillig. Du kommer att arbeta i tvärfunktionella team där öppen kommunikation och effektivt samarbete är avgörande för framgång. Att kunna dela kunskap, bidra till gemensamma mål och kontinuerligt förbättra processer är lika viktigt som din tekniska kompetens. En förmåga att anpassa sig till agila arbetssätt och ett starkt engagemang för att leverera högkvalitativa lösningar är också av stor betydelse.

Erfarenhet

Automatisering

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se