Hoppa till innehåll

Embedded software engineer

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu efter en Embedded software engineer för ett nytt uppdrag inom fordonsindustrin. Som konsult hos oss på Randstad Digital får du en konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtal. Din konsultchef finns alltid där för dig och säkerställer att du får varierande och utvecklande uppdrag hos olika företag, inom olika branscher. På Randstad Digital är din personliga utveckling i fokus och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. Ansök senast 2024-08-29 på www.randstad.se. Har du frågor, kontakta emma.johansson@randstad.se eller elin.karstensson@randstad.se. För oss är det viktigt att all kompetens och färdigheter på arbetsmarknaden tas tillvara. Vi välkomnar alla sökande och strävar efter mångfald. Observera att du behöver vara tillgänglig inom 1 till 2 månader. Intervjuer och återkoppling kommer ske mellan v.33-v.34.

I rollen kommer du att vara en del av ett litet team som leder introduktionen av maskininlärning i våra produkter, tjänster och ingenjörssystem. Du arbetar agilt med fokus på att visa upp implementerade resultat. Du interagerar med andra utvecklingsteam och hjälper dem att konfigurera och träna maskininlärningsplattformen för deras tillämpningar. Ser framemot din ansökan!

Ansvarsområden

  • Samla in och förbereda dataset, modellering, träning och driftsättning.
  • Förbättra plattformen
  • samarbeta med personer från olika tillämpningsområden för att hjälpa dem att konfigurera och träna modellen för deras behov.

Vi söker dig som har ett nyfiket sinne för framtiden och samtidigt är medveten om dagens utmaningar. Du är en ansvarstagande lagspelare som gillar att samarbeta för att nå gemensamma mål. Du ser möjligheter och är redo att ta initiativ och agera på dem. Med en stark grund i maskininlärning och mjukvaruutveckling är du flexibel och kan arbeta med en mängd olika uppgifter inom olika tillämpningsområden.

Kvalifikationer

  • MSc i Data Science, Datorvetenskap, Mjukvaruutveckling eller liknande.
  • Duktig på programmering (helst Python).
  • Vana att arbeta i en Linux-miljö.
  • Bekant med klassisk maskininlärning och djupinlärning.
  • Goda muntliga och skriftliga kommunikationsfärdigheter på engelska.
  • En social person som älskar att samarbeta och bygga relationer.

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 oktober 2024 (75 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se