Hoppa till innehåll

Akademiska Hus söker en Azure Cloud tekniker

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Brinner du för IT-drift och är erfaren inom Windows och Azure med förmåga att tänka strategiskt? Är du framåtlutad och vill bidra till för hur vi på bästa sätt nyttjar en hybrid miljö och vill arbeta i en agil organisation med självstyrande team? Då ska du söka till Akademiska hus som Azure Cloud tekniker.

Ansvarsområden

Krav:   

 •  Certifiering inom Microsoft Azure, så som Microsoft Certified: Azure Administrator Associate , Azure Security Engineer Associate eller motsvarande. 
 •  Minst 3 års erfarenhet av arbete inom IT-infrastruktur, med fokus på Azure.
 •  Erfarenhet av nätverk, virtuella servrar, PC, Active Directory och Entra ID.
 •  Breda kunskaper inom Microsoft Intune enhetshantering
 •  Färdigheter inom Powershell
 •  Kunskaper om autentiseringsmetoder (Kerberos, SAMLv2, OpenID-Connect)
 •  Grundläggande kunskap inom Azure Automation
 •  Grundläggande kunskap inom PowerBI
 •  Erfarenhet av att implementera och hantera Conditional Access-policys.
 •  Kunskaper och intresse inom IT-säkerhet.
 •  Svenska och engelska i tal och skrift och mycket god kommunikationsförmåga 


Meriterande:

 •  Kompetens inom Linux
 •  Djup kunskap om Azure-tjänster som Azure Active Directory, Azure Kubernetes Service Azure Virtual Machines, Azure Storage m.fl. 
 •  Förmåga att arbeta i ett snabbt föränderligt miljö och hantera flera projekt samtidigt. 


Välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande och vi önskar din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Digital, för frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Miguel Olivares, 0704044555, miguel.olivares@randstad.se

 

 Om Akademiska Hus

 

Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag. Tillsammans med universitet och högskolor vill vi stärka Sverige som kunskapsnation. Det gör vi genom att bygga, utveckla och förvalta miljöer för utbildning, forskning och innovation. Våra hus finns på orter över hela landet – från Luleå i norr till Malmö i söder. I våra hus studerar, forskar och arbetar runt 320 000 personer. Akademiska Hus är ett statligt ägt fastighetsbolag. Vi har därför ett särskilt ansvar att ligga i framkant vad gäller hållbarhet. I vår långsiktiga strategi ligger ökad samverkan med våra kunder – Sveriges lärosäten – i fokus. Vi stärker och utvecklar dialogen med våra kunder för att öka förståelsen för Akademiska Hus roll som fastighetsägare och för att skapa insikt och samsyn kring viktiga frågor som hållbarhet och campusutveckling. Detta tror vi leder till att vi även i framtiden kan leverera attraktiva och moderna kunskapsmiljöer och därmed bidra till lärosätenas framgångar.


Vi letar efter kandidater i både Göteborg och Stockholm.


Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har en relevant erfarenhet av Azure och molntjänster. Vi ser gärna att du har certifiering inom Microsoft Azure. Samt att du har en gedigen förståelse för nätverk, säkerhet , databashanteringskoncept och skripting.

Erfarenhet

Microsoft Azure

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se