Hoppa till innehåll
Rabalder AB logotyp

Direktris

Sista ansökningsdag
01 november 2024 (53 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Direktris sökes

Rabalder är ett över 35 år gammalt svenskt varumärke som vänder sig till kvinnor i alla åldrar som uppskattar sköna, tidlösa, färgkoordinerade plagg i naturmaterial. Våra egendesignade kollektioner säljs i 17 helägda butiker, egen webshop samt i 5 sommarbutiker. Produktion sker i Portugal, Polen, Turkiet, Egypten, Kina och Indien.

Vi söker nu en driven och erfaren direktris, ca 25-30 tim/vecka till vårt huvudkontor i centrala Göteborg.

Du ska ha goda kunskaper i problemlösning av passform och se helheten i produktionscykeln. Du kommer behöva göra måttlistor från skisser och sätta gradering på jersey, stickat och vävda plagg.

Du bör vara mål- och resultatinriktad, positiv, effektiv, initiativrik och självgående. Goda kunskaper i engelska är ett måste. Fördel om du har erfarenhet i Illustrator eller annat rit/designprogram, men inget krav. Du behöver däremot vara en racer i Excel.

Vi är ett litet och glatt team där helhetstänk och social kompetens har stor betydelse. Det är också viktigt att du kan identifiera dig med vårt koncept.

Ersättning och förmåner enligt individuellt avtal med kollektivavtal som bas. Skicka din ansökan innehållande CV, personligt brev samt foto till jobb@rabalder.se.

Löpande gallring med tillträde snarast.
Rabalder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 november 2024 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren