Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Resande servicetekniker med bas i Göteborg!

Ansök nu
Vill du arbeta med att ge service och utveckla långsiktiga kundrelationer med några av de främsta aktörerna inom svensk industri?

Är du en servicetekniker med några års arbetslivserfarenhet som vill arbeta i en tjänst med mycket resor? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu efter en Servicetekniker till vår kund i Göteborg, där du erbjuds en varierande arbetsdag med spännande utmaningar!

Information om tjänsten
Vår kund är verksam inom de flesta branscher - elektronik, medicinsk forskning, förnybar energi, livsmedelsproduktion, infrastruktur och många fler. Att arbeta hos oss innebär att arbeta med de senaste teknologierna och banbrytande, hållbara innovationer! Tjänsten innebär att du kommer anställas av Professionals Nord (PN) och arbeta som konsult hos vår kund. I samarbete med PN får du en närvarande konsultchef som följer din resa ute på ditt uppdrag. Målet är på sikt att du kommer anställas direkt hos vår kund.

Denna rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Vitrolifes önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Då du kommer att resa mycket erbjuds du förmånsbil samt traktamente och restidsersättning.

Arbetsuppgifter
Du blir en del av en servicegrupp med engagerade och kompetenta kollegor. Du kommer vara delaktig i att förbättra vårt servicearbete och säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga upplevelsen och får ut högsta värde på sina investeringar. Du kommer att rapportera till Service Manager SAS och vara en del av ett team som erbjuder teknisk expertis till våra kunder, främst inom fordonsindustrin. Rollen innebär frekvent resande, både nationellt och internationellt och kräver att du tar ett helhetsansvar för dina arbetsuppgifter.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Utföra service- och installationsaktiviteter på plats hos kund för att säkerställa högsta kundnöjdhet, säkerställa hög teknisk kunskap för vår kompletta produktportfölj och arbeta med problemlösning hos kund.
  • Reparationer, förebyggande underhåll och test av industriutrustning.
  • Installation och driftsättning samt certifiering av maskiner, utrustning och system.
  • Löpande föreslå och driva förbättringar till förmån för kunden och vår organisation, samt bistå projektgrupp med bedömning i garantiärenden.
  • Assistera i projekt över hela världen.
Vem är du?
Du är en person som drivs av nöjda kunder och tycker det är spännande med teknik. Du är framåt med en lösningsorienterad approach till allt du tar dig an. Då positionen i många fall är ute hos kund är det viktigt att du trivs med att arbeta i en självständig roll där du tar ett övergripande ansvar för alla dina arbetsuppgifter. Rollen kräver att du både kan strukturera upp din vardag men också kunna vara flexibel om situationen kräver det.

Vidare ser vi att du checkar av följande:
  • Goda datakunskaper.
  • Talar god svenska och engelska
  • Har körkort för bil.
  • Möjlighet att resa under perioder av varierande längd, över hela världen!
Vi ser helst att du har en utbildning inom elektronik, el, industriell mekanik eller motsvarande erfarenhet men rätt inställning och mindset är viktigare än specifik utbildning! Har du även med dig kunskap inom PLC programmering, grundläggande nätverkskunskap och mekatronik är det också meriterande.

START: Omgående / enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Du utgår från kontoret i Göteborg. Tjänsten innebär mycket resor, både nationellt och internationellt.

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juli 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!