Hoppa till innehåll

Lagerarbete i Göteborg med start i augusti

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Antal tjänster
5
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du redo att ta dig an nya utmaningar i Göteborg i höst? DÅ har vi jobbet för dig!

 

Dina arbetsuppgifter

Som en viktig del av vårt team kommer du att spela en central roll i att våra kunders varor levereras i tid och med hög kvalitet. Med dina färdigheter som lagermedarbetare kommer du att arbeta med truckkörning, inleverans och orderplock. För att lyckas i denna roll behöver du ha minst tre månaders erfarenhet av truckkörning eller orderplock samt ha truckkort A1-4 B1-4. 

 

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en utmanande och stimulerande miljö där du kan utveckla din karriär som lagerarbetare samtidigt som du bidrar till att skapa en hållbar och pålitlig kedja av leveranser. Du kommer att arbeta i grupp, vilket ger en stark gemenskap i arbetslaget. Detta är ett långsiktigt uppdrag med arbetstider 7-16 eller 6-15 med start enligt överenskommelse.

 

Din profil

Vi söker en driven individ som har förmågan att ta egna initiativ och arbeta självständigt, samtidigt som du är effektiv och målinriktad. Det är viktigt att arbeta med hög säkerhetsmarginal och att du känner dig bekväm med att arbeta i högt tempo med trucken. God fysik och inga problem med tunga lyft är också viktigt.

 

Krav

  • Truckkort (A 1-4 B 1-4) 
  • Erfarenhet av truckkörning 
  • Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 

 

Villkor

  • Start: Augusti/september - enligt överenskommelse  
  • Ort: Göteborg
  • Arbetstider: Vardagar, dagskift
  • Omfattning: Heltid, dagskift

 

Ansökan

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!

 

Om oss

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig. 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se