Hoppa till innehåll

Senior administratör till Västtrafik // Göteborg

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Västtrafik är en arbetsgivare som erbjuder en dynamisk och meningsfull arbetsmiljö där du är med och formar framtidens hållbara kollektivtrafik. Här får du möjligheten att utvecklas professionellt samtidigt som du bidrar till samhällsnyttan.Västtrafikvärdesätter mångfald, innovation och har ett starkt engagemang för miljön. Sök denna tjänstoch gör skillnad varje dag!

Om uppdraget:

Administrativ Service ansvarar för våra kontor och stöttar ledning, stab och övrig verksamhet med olika typer av administrativa och samordnande uppgifter. Administrativ Service rapporterar till HR, som är en av våra stabsfunktioner.

Nu behöver vi förstärkning till vårt receptions- och administratörsteam. I rollen som Koordinator blir du en del av ett professionellt team som tillsammans samordnar, driver och utvecklar arbetet med vår reception, ärendehantering och service.

Uppdraget är på heltid och varar fram till årsskiftet. I tjänsten som Koordinator utför du arbetet på Västtrafiks kontor på Gullbergs Strandgata, Göteborg. Du har schemalagd arbetstid då vår reception, växel och ärendehantering är bemannad måndag-fredag klockan 07.45-16.30. Uppdraget sträcker sig från mitten av augusti till årsskiftet.

Kvalifikationer:

Vi söker en konsult som:

  • Har mycket god kunskap i att hantera olika administrativa system, till exempel Office, Sharepoint och ärendehanteringssystemet ServiceNow.
  • Har gymnasieutbildning och flera års arbetslivserfarenhet i liknande roller.
  • Har erfarenhet av att arbeta i reception och växel, samt en mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.
  • Är noggrann, strukturerad och en skicklig administratör.
  • Är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och starkt självledarskap.

START: Enligt överenskommelsePLATS: GöteborgOMFATTNING: HeltidLÖN: Fast lönKONTAKT: Ditt namn, carolina@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpandeUPPDRAGET LÖPER: 2024-08-18 - 2024-12-31 med mycket god chans till förlängningANSTÄLLNING:För denna tjänst anställs du som konsult via Oddwork och arbetar ute på uppdrag hos bolaget.

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in iOddworksvärld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se