Hoppa till innehåll

Leg. Sjuksköterska för vikariat sökes till Nötkärnan

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska och vill vikariera hos oss på vår mottagning, gärna med erfarenhet från primärvård. Du kommer arbeta med sedvanligt mottagningsarbete, telefonrådgivning, mottagning och patientnära laboratoriearbete. Som person har du ett professionellt, positivt förhållningssätt, har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du bör även vara öppen för att utvecklas i ditt arbete, vara engagerad och kunna ta egna initiativ.

Om oss

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Vår verksamhet bygger på kontinuitet, långsiktighet och tillgänglighet.

Vi har över 19 500 listade patienter och är drygt 70 medarbetare som arbetar tätt tillsammans för våra patienters bästa med arbetsglädje och kamratskap som främsta ledstjärnor. Vi arbetar i en mångkulturell miljö med besökare från världens alla hörn och har en hög servicenivå med drop-in mottagning för våra patienter.

Läs gärna mer om oss och vår vårdcentral på www.bergsjonvardcentral.se

Ansökan

Tjänsten är ett vikariat t o m september 2025 med tjänstgöringsgrad 100% och tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum är 25 augusti och intervjuer sker löpande.

Om detta låter intressant så tveka inte att höra av dig så träffar vi dig gärna och berättar mer! Helena Brattgård Spaak, bitr verksamhetschef, 0709-94 90 67 eller helena.brattgard.spaak@notkarnan.se

Välkommen med din ansökan!


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se