Hoppa till innehåll

Cloud Platform Engineer

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi letar efteren Cloud Platform Engineer med passion för Infrastructure as Code.Som en del av vårt Common Infrateam får du chansen att dyka djupt in i DevOps och Azure. Här får du möjlighet att arbeta med de senaste teknikerna och vara med och forma den digitala framtiden. Kom och bli en del av vårt team och var med på en spännande resa mot nya höjder!

OM ROLLEN

I rollen som Cloud Platform Engineer kommer du att vara en nyckelspelare i att bygga och implementera infrastruktur på ett automatiserat och strukturerat sätt. Stort fokus kommer liggapå att automatisera och förbättra våra utvecklings- och release-processer, samt arbeta med GitOps. Som en viktig del av vårt centrala team kommer du att samarbeta med kollegor från olika utvecklingsteam inom banken för att säkerställa att utvecklingsarbetet följer etablerade processer och bästa praxis.

Du kommer att ha en djup förståelse för behov relaterade till utvecklingsprocesser och kommer att kunna förmedla värdefulla insikter och tips till våra utvecklare. En viktig del av ditt arbete kommer att vara att testa och granska infrastruktur som kod som skrivits av andra för att säkerställa kvalitet och effektivitet. Dessutom kommer du att spela en central roll i att säkerställa att våra system är skyddade mot cybersäkerhetshot och att bankens system uppfyller alla regulatoriska krav.

Som medlem i Common Infra-teamet kommer du att ingå i ett team med cirka 12 engagerade medarbetare.

OM DIG

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har en god samarbetsförmåga, då du kommer att arbeta nära och ge råd till bankens många kunniga utvecklare.Vi tror att du som söker har erfarenhet av molninfrastruktur, infrastruktur som kod (IaC), Azure och Kubernetes.

Vidare bör duockså vara bekant med skriptspråk som Bash eller PowerShell. Vi söker dig som är tekniskt skicklig, engagerad och som gillar att arbeta i en dynamisk och innovativ miljö.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara med och forma framtidens molninfrastruktur kan detta vara rollen för dig.

NORION BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Norion Bank Group. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Våra värdeord Affärsmässighet, Engagemang och Omtanke genomsyrar allt vi gör och som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi erbjuder dig ett spännande bolag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen.

Vi ser att du kan stå bakom Bankens värderingar som är Affärsmässighet, Engagemang och Omtanke.

Koncernspråket är svenska och all dokumentation sker på svenska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en provanställning i början, medstart enligt överenskommelse.

På Norion Bank arbetar vi enligt en hybrid-setup med både kontorsarbete och distansarbete. Kontorsarbetet sker på vårt fina huvudkontor vid Lilla Bommen i Göteborg. Där sitter våra team tillsammans vilket främjar både kommunikation och samarbete.

OM NORION BANK GROUP

Norion Bank Group är en affärsnära nordisk finansieringsbank. Genom koncernens varumärken Norion Bank, Walley och Collector erbjuds kundanpassade finansieringstjänster som möter distinkta kundbehov inom tre kundsegment: medelstora företag och fastighetsbolag, handlare och privatpersoner. Som specialist på finansieringslösningar är Norion Bank Group ett ledande komplement till traditionella storbanker, med visionen att vara den främsta nordiska finansieringsbanken inom de utvalda segmenten.

Norion Banks erbjudande omfattar företags- och fastighetskrediter samt factoring för medelstora företag och fastighetsbolag. Genom varumärket Walley erbjuds flexibla betal- och checkoutlösningar till handlare och privatpersoner. Varumärket Collector tillhandahåller privatlån och kreditkort till privatpersoner samt sparkonton för privatpersoner och företag. Norion Bank Group (tidigare Collector Bank) grundades 1999 och har kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Oslo och Helsingfors. Verksamheten bedrivs genom Norion Bank AB (publ) som är noterat på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer, rekryteringsbolag samt konsultbolag i rekryteringen.

INTRESSERAD?

Kul! Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Frågor? Välkommen att höra av dig till oss! För frågor kring teamet och rollen - kontakta gärna Markus Hogsved, Head of Common Infrastructure på markus.hogsved@norionrbank.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Jesper Östlund, Talent Acquisition Specialist på jesper.ostlund@norionbank.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 november 2024 (146 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se