Hoppa till innehåll
Nextstore Group AB logotyp

Säljare Servicehandeln Göteborg

Sista ansökningsdag
25 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Nu utökar vi vår säljkår med bearbetning av främst Servicehandeln (mindre butiker, bensinstationer, närbutiker) där vi representerar våra uppdragsgivare BIC, Burger Söhne, Helix mfl.

Vill du bli en av våra framgångsrika säljare på Nextstore då ska du söka. Utbildningen och ansvaret att du utvecklas som säljare fixar vi, ta chansen att arbeta med starka varumärken som säljare hos oss. Arbetet sker på ett redan upparbetat distrikt.

Vi söker dig som är fylld av energi och har en vilja att lära.

Dina arbetsuppgifter:
  • Genomföra sälj- och skyltningsbesök mot servicehandeln.
  • Rapportera och analysera dina egna resultat.
  • Bli våra uppdragsgivares representant mot dina butiker.
Erfarenhet:
Erfarenhet från säljarbete i butik eller annan försäljning är meriterande.

Förväntningar:
En stark förmåga att bygga och utveckla relationer med våra kunder. Att du vill arbeta i ett högt tempo som kräver både struktur och planering. B - körkort samt vana att arbeta i I-pad miljö.

Ditt säljdistrikt:
Du kommer att arbeta mot butiker i Göteborg med omnejd där du har två lokala kollegor.

Vi erbjuder:
Fast månadslön med möjlighet till bonus i en tillsvidareanställning. Tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till förmånsbil är andra förmåner vi erbjuder. Du får arbeta i en lärande miljö där vi som team alltid strävar efter hela gruppens framgång som ett lag.
Du kommer att rapportera direkt till vår VD.

Ansökan:
E-posta din ansökan med CV till info@nextstore.se märk ansökan med Göteborg. Vi rekryterar löpande för denna tjänst så vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktpersoner:
Vid
frågor är du välkommen att kontakta Johan Lindström på telefon 070-3144832 alternativt maila johan.lindstrom@nextstore.se.
Nextstore Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 oktober 2024 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nextstore Group AB
Är ett säljbolag med uppdragsgivare såsom BIC rakning- och tändarartiklar, Kleneex, Scholl, Huggies, receptfria läkemedel från Viatris samt SB12 , Chiquita, ON vitt snus från Helix, Cigariller från Burger Söhne
Group, dryck från NIGAB mfl.
Vi på NextStore Group AB är personer med stor erfarenhet och hög kompetens inom försäljning. Vi står med fötterna på jorden, är ödmjuka och vet att framgång kommer genom bra struktur, god planering och långsiktiga mål.
NextStore Group grundades 2010 och är tre aktiva ägare med varierande bakgrund, men det som förenar är den breda erfarenheten inom försäljning.