Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

ARBETSLEDARE TILL GÖTEBORGS VÄG- OCH ANLÄGGNINGSBYRÅ

Sista ansökningsdag
27 oktober 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med och forma framtidens infrastruktur i Göteborg? Som arbetsledare hos Göteborgs Väg- och Anläggningsbyrå (GVAB) får du möjlighet att leda och koordinera personal på plats, samtidigt som du samarbetar nära med leverantörer och beställare. Om du har erfarenhet från en liknande roll och besitter branschkunskap, ser vi fram emot att ta emot din ansökan.

Din vardag
Som arbetsledare kommer du ha en ledande roll i att driva projekten framåt. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara inom planering, drift och ekonomi samt samarbeten mellan företaget och beställaren.

Ditt ansvar är:
  • Projektledning: Du kommer att ansvara för planering och ledning av projekt inom väg -och anläggningsindustrin, samt säkerställa att alla projekt håller tidsplan och budget
  • Personal och arbetsmiljö: Organisera och leda teamet på plats, inklusive underentreprenörer, och se till att arbetsmiljön är effektiv
  • Ekonomi och budget: Hantera och följa upp projektets ekonomi, inklusive budgetering, inköp och kostnadskontroll samt ansvar för ÄTA-hantering där samtliga förändringar ska dokumenteras, godkännas, kommuniceras och sparas
  • Kvalitet och säkerhet: Se till att högsta kvalitet och säkerhet alltid är prioriterad och projekten utförs enligt god entreprenadsed
  • Kommunikation: Ha löpande kontakt med beställare och leverantörer
Rollen innebär även viss beredskap.

VEM ÄR DU?

Rollen som arbetsledare kräver att du har en god kommunikationsförmåga samt att du trivs med att arbeta i team och har en stark förmåga att samarbeta med andra. Du är en lagspelare som ser värdet i att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål och du bidrar aktivt till en positiv och produktiv arbetsmiljö. Vi ser att du även är affärsinriktad, kundorienterad och att du har en förmåga att strukturera dina uppdrag.

Vi vill att du har:
    • Flera års erfarenhet inom väg och anläggning
    • Några års erfarenhet i rollen som arbetsledare
    • Certifiering inom BAS U och BAS P
    • B-körkort
    Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift och en god IT-kompetens.

    Framgångsfaktorer för medarbetare inom vår verksamhet:
    • Öppenhet med mål och ambitioner: Att vara tydlig med sina mål och strävanden är en viktig framgångsfaktor. När vi delar våra ambitioner skapar vi en öppen och positiv arbetsmiljö.
    • Utmaningar och prestation: Att våga ta utmaningar och leverera resultat är avgörande. Genom att ständigt sträva efter att överträffa oss själva når vi framgång.
    • Ansvarstagande och samarbete: Att ta ansvar för våra uppgifter och samtidigt vara beredda att hjälpa andra är en grundläggande princip. Tillsammans når vi längre.
    • Arbetsglädje: Att ha roligt på jobbet är en viktig del av vår framgång. När vi trivs och har kul blir vi mer produktiva och kreativa.
    • Positiv inställning och relationsbyggande: Att vara positiv och skapa goda relationer är en framgångsfaktor. Vi ser möjligheter istället för hinder och arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål.
    VILL DU VETA MER?
    Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att höra av dig. I den här rekryteringen samarbetar GVAB med Nexer Recruit.

    Välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Olivia Simonsson på +46 735 02 98 19 alt. olivia.simonsson@nexergroup.com eller Malin Fogelin på +46 760 39 98 00 alt. malin.fogelin@nexergroup.com för mer information. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

    Om gvab
    Göteborgs Väg- och Anläggningsbyrå (GVAB) är ett anläggningsföretag med lång erfarenhet. Vi utför asfalt-, mark-, trädgård- och anläggningsarbeten åt kommuner, industrier, fastighetsbolag och väg- och bostadsrättsföreningar i Storgöteborg med kranskommuner. Våra medarbetare är erfarna och har den utbildning som krävs för att utföra uppdragen på ett effektivt sätt.

    GVAB startades 1977 och har sedan starten månat om miljö och arbetar aktivt med miljö- och kvalitetsarbete inom företaget. Vi är certifierade i enlighet med ISO 9001, 14001 och 45001.
    Nexer Recruit logotyp
    Sök jobbet
    Ansök senast
    27 oktober 2024 (56 dagar kvar)
    Ansök nu

    Om arbetsgivaren

    Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.