Hoppa till innehåll

Onsite Manager Event

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

I de historiska salongerna på Tredje Långgatan hittar du Auktionsverket Kulturarena, en eventlokal för allt från konferens, middag och fest till festival, bröllop och filminspelningar. Här skräddarsyr vi evenemangen helt utifrån kundens önskemål.

Om dig & tjänsten

Du har som Onsite Manager ansvaret för coaching och ledarskap av din organisation. Du ansvarar för styrning och samordning med operativ planering samt uppföljnings- och personalansvar för din verksamhet.

Genom uppsatta mål för områdena kvalitet, team och ekonomi ansvarar du som Onsite Manager för gästbemötande, att medarbetare får rätt förutsättningar inför varje arbetspass samt operativ guidning och coaching av medarbetare. Det överordnade målet är att förfina och förbättra gästupplevelsen. En viktig del av det överordnade målet är att utifrån områdena kvalitet, team, ekonomi och marknad säkerställa att framtaget koncept efterföljs.

I din roll som Onsite Manager ansvarar du för att verksamheten har alla delar som krävs för att genomföra respektive event/projekt. Likaså är du ansvarig för att leda utförandet av varje event utefter vad kunden efterfrågat.

I rollen som Onsite Manager är relationen till kunder och gäster av största vikt, här ges ett utmärkt tillfälle för att skapa nätverk, nysälj och upsale.

Vi tror att du är en person som växer och utvecklas genom utmaningar, är positiv och har en lösningsinriktad inställning. Tillsammans med ditt team sätter du stor vikt vid tydlig kommunikation och lyhördhet gentemot varandra och våra uppskattade gäster. I din roll som ledare är du ödmjuk och skapar förtroende tvekar inte att ta tag i saker när det behövs.

Omfattning: Heltid

Lön: Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande

Anställningsform: Inleds med en provanställning följt av en tillsvidareanställning.

Arbetstiderna styrs av verksamheternas öppettider. www.auktionsverketkulturarena.se
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se