Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om jobbet

Är du en läkare som motiveras av förändring och utveckling, där du kan hjälpa dem som behöver det mest och se till att våra invånare får ett friskare, tryggare och rikare liv? Då är Medical vårdcentral och BVC Kortedala något för dig.

Vi söker en engagerad läkare som vill vara med och lägga grunden för vår ny/ gammal vårdcentral.

Du har nu chansen att vara med att påverka och bygga upp vårdcentralen tillsammans med ett härligt team!

Om oss

Medical Vårdcentral och BVC är en privat vårdcentral som arbetar under Västra Götaland. Vi har idag ca 3 400 listade patienter med en listning som ständigt ökar.

På vårdcentralen arbetar idag 12 medarbetare.

Förutom sedvanlig distriktsläkare- och distriktssköterskemottagning finns även mottagning för +75, hypertoni, diabetes och astma/KOL. Hos oss arbetar dessutom medicinska sekreterare, undersköterskor, sjuksköterskor samt psykolog. Verksamheten omfattar även mottagning för BVC.

Om arbetet

Arbetsuppgifter för yrkesrollen sedvanliga arbetsuppgifter med bl.a. bokad mottagning och drop in mottagning, videobesök/telefonbesök och hembesök. Administrativa arbetsuppgifter såsom framtagande av rutiner, se över flöden och arbetssätt.

Anställningsform och omfattning

Tillsvidareanställning om 100 %

Vi söker

Leg läkare med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Stor vikt vid personliga egenskaper. Flexibilitet och uppfinningsrikedom är ett plus, samt att man gillar att ha kul på jobbet!

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan. Kontakta oss gärna om du är nyfiken på att veta mer om hur vi arbetar.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se