Hoppa till innehåll

Organisationskonsult till Tidwell och Maquire Group

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Tidwell är en del av Maquire Group. Maquire grundades 2007 i Göteborg med ambitionen att samla de bästa rekryteringskonsulterna under ett och samma tak. Verksamheten har sedan dess vidareutvecklats till en nischad kompetensförsörjningskoncern med fokus på chefer och specialister – Maquire Group som idag består av fyra varumärken.

Maquire rekryterar ledare, Jerrie rekryterar specialister, Flipr erbjuder interimskonsulter och Tidwell utvecklar ledningsgrupper, ledare och företagskultur. Allt för att hjälpa kunderna att uppnå sina mål och visioner och för att identifiera och matcha kandidater och konsulter som vill ta nästa steg i karriären. Idag är vi ett 30-tal fantastiska kollegor som håller till vid Korsvägen i Göteborg.

Sedan januari 2024 ingår Maquire Group i Broviken Gruppen som är en företagsfamilj som uteslutande investerar i kvalificerade, värderingsstyrda tjänsteföretag drivna av starka, entreprenörer. Brovikens fokus är att utveckla företag och bidra till att redan fina företag kan bli ännu bättre och nå sin fulla potential.

Vi utvecklade Tidwell för att möta våra kunders behov av att förstärka befintlig kompetens främst genom ledar- och organisationsutveckling och har idag ett stort antal fina referensuppdrag med oss i bagaget.

Vi sitter tillsammans med övriga verksamheter inom Maquire Group. Idag är vi tre medarbetare inom Tidwell.

Nu växer vi och söker ytterligare en kollega. Vi söker dig som vet vad det här arbetet går ut på eftersom du har flera års erfarenhet inom ledar- och organisationsutveckling. Du vet att det handlar om att både sälja och leverera, genomföra workshops och utbildningar och coacha ledare samt följa upp och vårda relationer med kunder.

Idag arbetar du som organisationskonsult och är redo för att ta nästa steg. Kanske har du kört eget ett tag och vill in i ett sammanhang eller så letar du efter nya kollegor att samspela med. Du har ett upparbetat nätverk – gärna inom både offentlig och privat sektor – och är certifierad i en rad olika verktyg. Du är intresserad av att lära dig nytt och utveckla befintliga processer. Ett stort plus är om du har egen ledarerfarenhet. Du är affärsmässig, van att arbeta självständigt samtidigt som du får energi av att samarbeta och utvecklas med andra. Du är uppskattad av dina uppdragsgivare och har ett gott track record. Vi hoppas att du motiveras av att arbeta i en professionell och familjär miljö med mycket glädje och humor, där alla tror på samarbete och gemensam framgång före konkurrens och där dina idéer om utveckling och förbättring välkomnas. 

Skicka gärna in din ansökan med bifogat CV på maquire.se, senast den 15 augusti. Vid frågor hör av dig till Gunilla Thulin 0735-499900, gunilla.thulin@maquire.se eller Catharina Sjögren 070-6034231. 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se