Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Förskolan Makrillen är ett föräldrakooperativ som startades 1986. Makrillen håller till i en villa med egen gård i Hagen, Västra Frölunda, med omedelbar närhet till natur och lekplatser. Makrillen är ett föräldrakooperativ med 22 barn fördelade på två avdelningar. Vårt arbetslag består av sex pedagoger. Som föräldrakooperativ prioriterar vi hög personaltäthet, små barngrupper och delaktiga vårdnadshavare. Vi är numera ingen renodlad Monterssoriförskola men vi hämtar vår inspiration bland annat därifrån.

Viktiga värdeord i vår verksamhet är trygghet, glädje, delaktighet och inflytande, för såväl barn, vårdnadshavare och personal. Vi arbetar i projektform i små grupper där vi utgår från barnens intresse och upplevda behov samt styrdokument.

Vi söker nu en legitimerad och erfaren förskollärare. Som förskollärare har du ett särskilt ansvar för att planera, leda, genomföra samt följa upp och dokumentera den pedagogiska verksamheten i enlighet med läroplanen för förskolan och du kan tydligt koppla läroplan till praktik. Du ska tillsammans med rektor leda verksamheten enligt de styrdokument som är angivna för förskola.

Förutom de formella kraven söker vi dig med god vana av att ansvara för barns utbildning och undervisning, driva projekt, handleda kollegor och arbeta självständigt med SKA-arbete och dokumentation. Vi söker dig med engagemang och arbetsglädje, som är trygg i sin yrkesroll och har förmåga att se både individens och gruppens behov och som kan hålla ihop en barngrupp genom att vara en varm och tydlig förebild.

Du behöver ha ett relationellt förhållningssätt och vara genuint intresserad av att bygga goda relationer i samspelet med alla barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi vill också att du är en person som är lösningsorienterad, kreativ och driven i förskolans utvecklingsarbete. Kommunikation är ett av de viktigaste arbetsredskapen och därför är det viktigt att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Hos oss får du friskvårdsbidrag, kompetensutveckling, arbetskläder, tillgång till egna digitala arbetsverktyg, pedagogisk lunch, schemalagd reflektionstid, kollegor och styrelse med stort engagemang och kompetens, som alltid har barnens bästa i centrum. Du kommer att ha stor möjlighet att medverka till en positiv utveckling av förskolan och dess arbetsmiljö i ett nära samarbete med rektor, kollegor och föreningens vårdnadshavare.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut så tveka inte att skicka in din ansökan med CV och referenser till: personalansvarig@makrillen.nu

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader.

Omfattning: 80%

Tillträde 240805 eller enligt överenskommelse.

För att vara aktuell för tjänsten ska du enligt lag kunna visa giltigt utdrag ur belastningsregistret. Vi tillämpar Fremias kollektivavtal.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se