Hoppa till innehåll

Kock inom lunch eller a la carte sökes till “Kockens Hörna” i Göteborg!

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


*** Märk din ansökan med “KHkock” i ämnesraden ***

Vi söker två drivna och passionerade kockar som vill bli en del av vårt härliga team vid Gamlestadsvägen 3C. Om du brinner för matlagning och vill arbeta i en trevlig och inspirerande miljö, är det dig vi letar efter!

Vi söker 1 kock för lunchverksamheten och 1 kock för a la carte. Under lunch serveras svensk husmanskost och under a la carte serveras mat från det libanesiska och amerikanska köket!

Restaurangen “Kockens Hörna” har sedan tidigare haft enbart lunchverksamhet, men utvecklas nu och kommer efter sommaren även att ha kvällsöppet med a la carte som tar inspiration från både det amerikanska och libanesiska köket.

Om dig som person:

Du har ett stort intresse för restaurangbranschen och yrket som kock. Du är en person med hög arbetsmoral, samt är både organiserad och stresstålig. Det är meriterande om du har matkunskaper inom antingen svensk husmanskost, det libanesiska köket och det amerikanska köket - vänligen förtydliga dina matkunskaper direkt i din ansökan!

Arbetsuppgifter:

Som kock kommer du att ansvara för att tillaga och presentera maträtter. Som kock under lunchtid så kommer du tillaga svensk husmanskost. Som kock under a la carte kommer du tillaga libanesiska och amerikanska maträtter.

Du kommer att arbeta nära vårt team för att säkerställa en smidig och effektiv service. Din kreativitet och ditt sinne för smaker kommer att vara avgörande för att skapa en minnesvärd upplevelse för våra gäster.

Arbetstider:

Restaurangens öppettider är mån-tor från kl. 10 till kl. 23 och fre-lör till runt midnatt. Inom a la carte behöver du vara tillgänglig för kvälls- och helgarbete.

Tjänstens omfattning: Heltid, 100%.


*** Märk din ansökan med “KHkock” i ämnesraden ***


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se