Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Klippans juridik är ett familjeföretag med säte i Göteborg. Vi arbetar med allt från tvistemål, familjerätt, migrationsrätt mm till entreprenadrätt och affärsjuridik. Då vi håller på och expanderar så söker vi nu förstärkning med en duktig och driven jurist som kan arbeta inom ett brett spektrum av juridiken.

Vi söker dig som är driven och har en stark arbetsmoral. Som anställd i ett litet företag så får man ibland rycka in där det behövs och det är därför viktigt att vara flexibel och villig att lära sig nya saker.

Vi ser det som meriterande om du är flerspråkig och har en viss processvana.

Vi välkomnar alla sökande, oavsett ålder och förutsättningar. För oss är det viktigt att hitta rätt person och utöver meriter så är personlig lämplighet ledande.

Vi kan utöver en tjänst hos oss på kontoret även erbjuda konsultavtal. Det senare kräver att du har f-skatt och kan fakturera. Om detta är något som skulle vara intressant för dig så uppge det redan i din ansökan.

Anställningsdatum är satt till den 1 september med vi kommer att söka personal kontinuerligt under hösten, så tveka inte att skicka in din ansökan.




Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se