Hoppa till innehåll

Rekryteringsassistent - Extrajobb i Göteborg

Publiceringsdatum
31 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Storesupport är en del av Job&Talent. När du klickar på "Ansök här" kommer du att dirigeras vidare till Storesupport.

Om tjänsten

Vill du vara en del av ett härligt team som spelar en avgörande roll i vår strävan att leverera kvalitet till våra kunder? Som rekryteringsassistent hos oss kommer du att stötta rekryterarna genom hela rekryteringsprocessen. Dina uppgifter kommer att inkludera utformning av annonser, hantering av ansökningar, urval, intervjuer och referenstagning. Vårt rekryteringsarbete riktar sig främst mot detaljhandeln, inklusive butik, lager, logistik och transport.

Arbetstiderna är förlagda till vardagar under kontorstid, 08:00-17:00. Under terminstid ser vi att du kan arbeta cirka 2 dagar i veckan, och under sommaren kan du jobba heltid vissa veckor. Tjänsten är placerad på vårt Göteborgskontor på Södra Gubberogatan 8 i Lunden, med möjlighet till delvis arbete hemifrån.

Start för tjänsten sker under hösten 2024.

Din profil

Vi söker en engagerad student som vill ha ett lärorikt extrajobb vid sidan av studierna. Det är meriterande om du studerar personalvetenskap, beteendevetenskap eller liknande och har minst ett år kvar av dina studier. Ett genuint intresse för rekrytering och bemanning är viktigt för oss, men det absolut viktigaste är ditt intresse för människor och din vilja att utvecklas inom området.

För att trivas i rollen ser vi att du:

  • Är självgående, noggrann och strukturerad
  • Har ett utpräglat sinne för service
  • Trivs i högt tempo med hög flexibilitet
  • Är redo att kavla upp ärmarna när det behövs
Krav för tjänsten:
  • Studerar på minst 50 procent, gärna inom HR/Personalvetenskap eller annan relevant utbildning
  • Flytande i svenska
  • B-körkort

Vi använder Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett fartfyllt och roligt arbete med en arbetsplats präglad av prestigelöshet, öppenhet, problemlösning och glädje. Du får ta stort eget ansvar och får värdefull erfarenhet inom rekryteringsbranschen. Vårt team växer ständigt och strävar efter att utvecklas, samtidigt som vi värnar om varandras välmående och arbetsglädje.

Vi erbjuder också stora möjligheter att växa och utvecklas inom organisationen, och efter dina studier finns goda chanser att fortsätta hos oss i andra roller.

Om oss

Storesupport är en del av Job&Talent, en av de snabbast växande aktörerna inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor.

Vill du bli en del av oss?

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Job&TalentJob&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
24 september 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se