Hoppa till innehåll

Erfaren kommersiell förvaltare till Platzer, Göteborg

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Platzer är ett börsnoterat ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på – att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Vi äger och utvecklar 88 fastigheter med en uthyrningsbar yta om 960 tkvm till ett värde om 28 mdkr.

I samband med att vi utökar vårt förvaltningsbestånd inom affärsområde kontor, rekryterar vi nu en erfaren kommersiell förvaltare som vill vara med på vår resa att göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Har du gedigen erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning och vill vara med och bidra långsiktigt till Platzer och vår stad Göteborg? Bra, då har du kommit rätt! Ta gärna en kik på vår visionsfilm innan du läser vidare.

Om rollen I rollen som kommersiell förvaltare har du kund- och resultatansvar för en fastighetsportfölj. Kundansvaret innebär bland annat att förstå våra kunders verksamheter och behov samt skapa goda affärer, inkluderat att driva omförhandling och uthyrning till befintliga kunder. I resultatansvaret ingår att ta fram en årlig budget för fastigheterna i fastighetsportföljen samt löpande följa upp utfall och utifrån det agera tillsammans med ditt team.

På Platzer arbetar vi i team kring våra fastigheter och i rollen som kommersiell förvaltare har du ett särskilt ansvar att koordinera teamet utifrån den plan ni tillsammans jobbar fram för våra fastigheter. Du kommer ha ett nära samarbete med till exempel tekniska förvaltare, fastighetsansvariga, projektledare och uthyrare.

Organisatoriskt tillhör du vårt affärsområde kontor och du rapporterar till områdeschef.

Din profil Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning. Du har en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi, bygg eller fastighet och har jobbat flera år som förvaltare eller i liknande relevanta roller. Du har god ekonomisk kunskap och har en förmåga att sätta dig in i och förstå vad som driver resultat i vår verksamhet. 

Relationer är något du brinner för och du bidrar till goda samarbeten inom hela bolaget såväl som i långsiktiga relationer med kund. Du har ett starkt kund- och affärsfokus och erfarenhet av affärsmässiga frågeställningar kopplat till fastighetsförvaltning samt har god marknadskännedom. Du är en van förhandlare med god kunskap inom hyreslagstiftning och avtalsjuridik. 

Som person ä

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se