Hoppa till innehåll
Inter Terminals Sweden AB logotyp

Underhållsingenjör El & Instrument

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Underhållsingenjör El och Instrument till Göteborg

I rollen som underhållsingenjör El och Instrument blir du en del av vårt underhållsteam. Ditt mål är att säkerställa ett säkert, effektivt och tillförlitligt underhåll inom EI- och instrumentområdet.

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda dig som underhållsingenjör en stimulerande vardag i en snabbfotad organisation där du får ett stort förtroende och har stor möjlighet att påverka och driva igenom frågor inom ditt område. Hos oss får du mycket frihet under ansvar och du får vara en del av en unik gemenskap. Beroende på bakgrund och intresse finns möjligheten att specialisera och vidareutbilda sig inom disciplinområdena.

Vår organisation är värdestyrd och präglas av våra grundläggande värderingar - tillit, ansvarstagande, laganda, nyskapande och riskmedvetenhet. Hos oss är laget alltid prioriterat och vi strävar efter att hjälpa varandra mot gemensam framgång.  

Vad har Niklas Sandrén, underhållschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag har arbetat på Inter Terminals sedan 22 år tillbaka. Jag började som operatör och är idag underhållschef. Jobbet som underhållschef är roligt, utmanade och stimulerande. Möjligheten att få vara med och påverka vår omställning till en grönare marknad med nya utmaningar och nya tekniska lösningar för att få nöjda kunder, både interna och externa. Vi är ett väldigt roligt gäng och en grupp som är kända för vår gemenskap. Det är högt tempo med mycket skratt."

Läs mer om livet på Inter Terminals.

https://career.masterhelp.se/inter-terminals

Arbetsuppgifter
Som underhållsingenjör leder, samordnar och koordinerar du underhållsaktiviteter, både förebyggande och avhjälpande inom E & I-området. Du är stationerad i Göteborg men arbetet riktar sig mot alla våra terminaler. Tillsammans med dina kollegor inom underhåll, teknik och drift är du med och bevakar och utvecklar underhållsprocedurer, planer och koncept inom E &I -området. Denna roll inkluderar även visst arbete ute i fält.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen som underhållsingenjör:

  • Ansvarig för att företaget följer lagar, regler och förordningar med hänsyn till underhåll inom E & I
  • Elarbetesansvar inom företaget där beredning av elarbetstillstånd är en del av arbetsuppgifterna
  • Vara rådgivande och kravställande till projektorganisationen inom E & I frågor
  • Strategisk utveckling av förebyggande underhåll samt säkerställa att teknisk dokumentation uppdateras
  • Utbildning av användarna, främst operatörer, av terminalutrustning för optimerad och korrekt drift
  • Genomföra besiktningar av våra elanläggningar samt genomföra ATEX- besiktingar  
  • Medverka vid säkerhetsstudier och riskanalyser
  • Medverka för energioptimering och energibesparing

Din profil
Till rollen som underhållsingenjör söker vi dig som har ett par års erfarenhet av industriteknik inom el och instrument. Du trivs med ansvar och att arbeta strukturerat och effektivt. Du är nyfiken och initiativrik och drivs av att skapa resultat ihop med kollegor.

  • Industriteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Du har god kännedom om aktuell lagstiftning och förstår innebörden av de olika roller (eldriftledare, elsäkerhetsledare, elanläggningsansvarig osv) som lagstiftningen och föreskrifter pekar på
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • God datakunskap
  • B-körkort

Har du dessutom erfarenhet inom något av följande områden, tror vi att du har rätt förutsättningar att axla rollen.

  • Erfarenhet av underhållsarbete inom E &I från processindustri eller depåverksamhet
  • Elkonstruktion och/eller elinstallationsarbete
  • Erfarenhet av PLC/SCADA-system t.ex. ABB800xA eller Siemens  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, och Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Inter Terminals Sweden är ett helägt dotterföretag till Inter Pipeline Limited. Gruppen opererar en diversifierad portfölj av energiinfrastruktur i Kanada, Danmark och Sverige. Inter Terminals, erbjuder kunder en kombinerad tanklagringskapacitet av mer än 4,25 miljoner kubikmeter till lagring av flytande kemikalier och oljeprodukter. Inter Terminals helägda terminaler i Gävle, Södertälje, Göteborg och Malmö tillhandahåller ett brett utbud av tanklagringstjänster. 

Läs mer om oss på www.interterminals.com

Inter Terminals Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup