Hoppa till innehåll

Project and Cost Controller till Ingenio

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

På Ingenio är våra värderingar mer än bara ord - de är kärnan i allt vi gör. Vi har passion för både industrin och människan och genom vårt djupa engagemang strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Genom anpassade tjänster och genuint omsorgsfulla relationer är vi en del av att föra svensk industri framåt och skapa en hållbar framtid för alla.

Nu söker vi en engagerad och erfaren Cost Controller till Ingenio Consulting Group AB, och vårt team inom Project Management.

Om tjänstenI din roll som konsult på Ingenio hjälper du våra kunder att lyckas med sina projekt.Du kommer arbeta med komplexa anläggningssystem, i processindustrin och infrastrukturprojekt. Du arbetar med kostnadskontroll i samband med kontrakt för material, maskiner och entreprenörer. Grundläggande erfarenhet av tidsplanering och WBS-uppsättning är viktigt. Tidigare roller som kostnadskontroller i stora byggprojekt är ett krav.

Din bakgrundVi söker dig som är skicklig i kostnadskontroll inom stora projekt. Du har erfarenhet av att sätta upp kostnadskontrollplaner, följa upp kostnader och skapa kassaflödesplaner. Du har även arbetat med projektstrukturer och kundsystem. Grundläggande kunskaper inom teknologi, byggnation, anläggningsutveckling och upphandling är stort plus.Erfarenhet av Power BI-rapportering är meriterande.

Du har en högskoleingenjörs utbildning eller högre.Personliga egenskaper:Du har ett genuint intresse för stora byggprojekt och är en affärsorienterad person som trivs med att arbeta tvärfunktionellt och bygga relationer. Du är en lagspelare som sätter teamet i första rummet och är beredd att göra vad som krävs för att göra teamet mer effektivt. Du har förmåga att fatta snabba beslut och prioritera både ditt eget och andras arbete. Flexibilitet, positiv inställning och en lösningsorienterad attityd, samt god kommunikationsförmåga, är viktiga egenskaper. Du trivs med att utveckla både dig själv och andra.

Bli en del av vårt framgångsrika team och bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling.

Det är också viktigt att du kan uttrycka dig mycket väl skriftligt och muntligt på både svenska och engelska.

Låter detta som du?

Placering: GöteborgTillträde: Snarast

Vi erbjuderSom en del av Ingenio-familjen blir du en viktig länk i vårt omfattande nätverk av branschexperter och företag inom projektledning och management. Här får du inte bara möjligheten att utvecklas personligt utan också att vara en del av en stöttande gemenskap av kollegor. Vi tror på att dela erfarenheter och stötta varandra för att nå gemensamma mål. Hos oss har du inte bara goda arbetsvillkor utan också möjligheten att påverka både ditt eget arbete och vår verksamhet som helhet.

Gör ditt nästa karriärdrag med Ingenio Consulting Group!

Ansökan:Vi arbetar med ett löpande urval varför du bäst söker tjänsten snarast möjligt.

Du söker tjänsten genom länken i annonsen.

För frågor är du välkommen att kontakta Anna Sjöström, 0735 -18 01 45, anna.sjostrom@ingenio.se.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se