Hoppa till innehåll

Personligt assistent sökes till 17 årig kille i Billdal, ca 55%!

Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vår kund är en härlig snart 17-årig kille som bor i Billdal. Han bor i en stor anpassad villa i ett härligt naturområde tillsammans med sin familj. Han är glad och social och tycker om att hitta på roliga saker och har nära till skratt. Hans stora intresse är att konsolspel, titta på film, gå bio och konserter, kolla på stand-up, gå på restaurang och mat.

Han har en muskelsjukdom (Duchennes muskeldystrofi) och ADHD. Som assistent till den här killen består ditt arbete bland annat av att hjälpa till med de vanliga grundläggande behoven såsom toalettbesök, på- och avklädning, duscha och annan hygien. Det uppskattas om du bidrar med glädje och en meningsfull och aktiv fritid genom att du hittar på roliga saker ni kan göra tillsammans. Kunden har ett assistentteam bestående av tre-fyra assistenter där du kommer att ingå. På vardagarna går vår kund på Riksgymnasiet i Angered och du kan antingen möta upp honom vid skolan, för att tillsammans åka färdtjänst till bostaden, eller möta upp honom hemmavid i bostaden i Billdal. När du arbetar helg startar och slutar du ditt arbetspass i kundens bostad i Billdal, det finns goda förbindelser till kunden med kollektivtrafik. I kundens bostad har du som hans personliga assistent eget rum med säng samt kök då du arbetar längre pass och alltid över natten.

Vem är du:
Kul om du som söker själv har ett intresse av tv-och datorspel, film, humor, musik eller av enklare matlagning. Du motiverar, stimulerar och är kreativ i ditt bemötande. Du är förutsägbar och gillar att ta emot utmaningar med humor och förståelse. Du har fantasi och uppskattar både fartfyllda och lugna aktiviteter. Du har ett gott tålamod och är öppen för nya tillvägagångssätt och strategier för att utvecklas. Du behöver vara noggrann, förmåga att hålla tider och vara kommunikativ i arbetet men också med arbetsledare och föräldrar. För dig med körkort finns en anpassad bil så ni tillsammans kan åka ut på diverse aktiviteter. Du får gärna ha erfarenhet från yrket som personlig assistent eller en tidigare erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov och stöd. Personkemi med killen och hans familj är avgörande och går före erfarenhet/utbildning och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.
Vår kund föredrar manliga sökande.

Arbetstid/Varaktighet: Ca 55% SLUV. Arbetstiderna är varierande där du jobbar både dag, kväll och natt samt vardagar och helger. Sovande jour ca 6,5 h.
Tiderna kan t.ex vara enligt följande: Dygn under helger och lov 10.00 - 10.00, vardag ca 15.30 - 07.30, fredag 15.30 - 10.00, söndag 10.00 - 07.30. Vid alla lov tillämpas dygnspass.

Tjänsten vi söker till just nu består av ett grundschema där pass är alla måndagar, varannan onsdag och lördag i jämna veckor.

Önskvärt att du som söker är flexibel och kan hoppa in på extra pass när ordinarie assistenter är sjuka eller vid planerad ledighet. Under studiedagar och lov så tillämpas dygnspass och därmed fler
timmar. Vi tillämpar anställningsform SLUV (så länge uppdraget varar)

Här har du möjlighet att se en kort film med vår kund, klicka in på >>> Youtube-klipp 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!
 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se