Hoppa till innehåll

Personliga assistenter sökes till barnkund i Västra Frölunda, vik 100%

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personliga assistenter som vill arbeta med en av våra barnkunder i Västra Frölunda. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Vår kund är en superglad och sprallig liten flicka som tycker det är roligt med bland annat ballonger och att bada. Hon älskar att vara ute och vill gärna ta en tur i barnvagnen varje dag. Hon är lätt att läsa av och uppskattar om att du är snäll, busig, tålmodig och uppfinningsrik.

Vem är du
Du är en person som känner dig bekväm med att jobba hemma hos en familj, kan anpassa dig och känna av när det är dags att kliva fram eller backa undan.
Som person behöver du vara noggrann, ansvarstagande, nyfiken och initiativrik. Vidare bör du vara positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent och ha kundens bästa i åtanke.
Det är meriterande om du har jobbat med barn eller yngre personer med funktionsvariationer inom LSS, har undesköterskeutbildning eller annan likvärdig utbildning. Men främst värderas personkemin högst.
Du behöver god svenska i både tal och skrift, då behöver kunna ta till dig medicinsk information via text.

Om tjänsten
Vi söker nu en personlig assistent för ett sjukvikariat ca 100% vaken natt.
Vår kund har epilepsi och behöver bland annat hjälp med sondmatning (ketogen kost), medicinering och övervakning av andningen.
Du som personlig assistent har här en möjlighet att kunna vara med att påverka och forma redan från början.

Det är meriterande om:
- du har körkort
 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: sjukvikariat 100% vaken natt. Till att börja med 3-6 månader, förlängning kan bli aktuellt.
Lön: fast timlön enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: enligt överenskommelse.

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se