Hoppa till innehåll

Redovisningskonsult, Göteborg

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Greenstep har nu äntligen etablerat sin verksamhet i Göteborg! Vill du jobba på en familjär arbetsplats med härliga kollegor? Vill du känna att du utvecklas både personligt och professionellt och får anpassa din utvecklingsplan till din ambition och förmåga?Nu söker vi på Greenstep dig som vill arbeta och utvecklassom redovisningskonsult hos oss! Följ med på vår spännande tillväxtresa !

I din roll som redovisningskonsult ingår varierande arbetsuppgifter kopplat till våra kunders ekonomi, bokföring och beskattning. Vi vill alltid ge våra kunder bästa möjliga service, därmed har du en viktig roll i att löpande supporta våra kunder i olika uppgifter kopplat till redovisningen. Som redovisningskonsult hos Greenstep har du möjlighet att använda dina styrkor, bredda och utveckla din kompetens såväl i svenska som internationella kunduppdrag.

På Greenstep tror vi på samarbete och vill lyckas som ett team och därmed finns det snart 800 kunniga kollegor i Greenstep-familjen som vill hjälpa dig uppnå dina mål och lyckas i ditt arbete!

Vad förväntar vi oss av dig?
  • En högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi eller redovisning
  • Minst 2 - 3 års erfarenhet av mångsidigt redovisningsarbete och tidigare erfarenhet avkonsultrollen
  • Tidigare erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra,löpande redovisning och avstämningar samtatt du har varit delaktig i upprättande av årsbokslut och årsredovisningar
  • Erfarenhet av olika system och en förmåga att lära dig snabbt nya system, erfarenhet av system som NetSuite, Fortnox, Capego och/eller Business centralses som en merit
  • Arbetet förutsätter flytande skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

Du är en driven, social och engagerad person med ett prestigelöst förhållningssätt och som trivs i en arbetsgemenskap där alla arbetar mot våra gemensamma mål och stöttar varandra. Du har ett starkt självledarskap och utvecklar aktivt din kompetens samt arbetar på ett strukturerat och effektivt sätt. Du trivs med att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö och är flexibel i ditt arbete.

Vad erbjuder vi dig?
  • Professionell, inkluderande och öppen företagskultur, där vi arbetar i team och hjälper varandra att tillsammans nå våra mål!
  • En konkurrenskraftig lön och ett attraktivt tjänstepensions- och försäkringspaket, friskvårdsbidrag samt olika motions och personalevenemang
  • Moderna och centralt belägna trivsamma kontor
  • Kontinuerlig kompetensutveckling i arbetet och utbildningar som stöttar kompetensutvecklingenVarför Greenstep?

Greenstep är ett familjeföretag som grundades 2010 i Finland och är idag en expertorganisation som erbjuder kvalitativa tjänster för att stötta kundernas affärsverksamhet och tillväxt. Greenstep är en familj med över 700 medarbetare som arbetar inom redovisning, lön, HR, skatt- och affärsjuridik, CFO, hållbarhetstjänster, ERP-system och automation. Vi utför vårt specialistarbete utgående från vår gemensamma värdegrund, vars kärna är en vilja att glädja kunden genom kvalité och anpassat enligt kundernas behov. Greenstep har i dagsläget kontor i Finland, Sverige, Norge, Åland och Estland. I övriga länder betjänar Greenstep sina kunder genom MSI Global Alliance. En betydande del av våra kunder har kommit till oss genom rekommendationer.

Istället för föråldrade hierarkier fokuserar vi på teamtänk och självledarskap i en arbetsgemenskap där ingen blir lämnad ensam. Hos oss blir du en del av en arbetsgemenskap där expertis, hållbarhet och en genuin vilja att hjälpa och stötta varandra är en självklar del av vardagen.

Är du vår nästa greenstepare?

Nu söker vi dig som brinner för arbetet som redovisningskonsult och vill vara med på vår spännande tillväxtresa på Greenstep. Skicka gärna din ansökan snarast men senast 22juni2024. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför hoppas vi på att få din ansökan redan idag.

Vi kan komma att begära utdrag ur belastningsregistret från polisen samt skuldfrihetsintyg som inhämtas från kronofogdemyndigheten för personer som rekryteras till oss.

#LI-AS1

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se