Hoppa till innehåll
Försvarsmakten logotyp

Marknadsförare till HR-Avdelningen på Försvarsmedicincentrum

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Försvarsmakten befinner sig i en expansionsfas och på en omfattande tillväxtresa. Här ges du möjlighet att bidra i vår tillväxtfas och att utvecklas samtidigt som du blir en del av organisationens utvecklingsresa. Låter detta som någonting för dig? Läs vidare!

Staben
Försvarsmedicincentrum Stab är indelad i avdelningar där man grupperar funktioner med naturlig koppling. I staben återfinns kompetens avseende verksamhetsutveckling, produktionsstyrning, övningsplanering, ekonomistyrning, personalstyrning, materielstyrning, uppföljning, metodstöd m.m., operationsledning samt beredskap och nationell insatsverksamhet. Staben leds av stabschefen.

HR-avdelningen på Försvarsmedicincentrum kallas även J1 och består av 10 medarbetare och tillhör förbandets stab. Hos oss arbetar vi aktivt med att attrahera, rekrytera, bemanna och utveckla vår personal. Vi arbetar brett med HR-, rekrytering och arbetsgivarfrågor på lokal nivå, men även på cenral nivå inom hela Försvarsmakten genom att stödja med strategisk personalförsörjning avseende legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som marknadsförare på HR-avdelningen kommer du arbeta brett med marknadsföring och kommunikation med fokus på att attrahera ny personal till myndigheten. Tillsammans med kollegor på avdelningen kommer du att arbeta med att produktion av text, bild och video till egna och externa artiklar/aktiviteter såsom hemsida, sociala medier och fackpress. Du kommer även att planera, producera/beställa och genomföra annonsering (print & web). Arbetet innefattar att delta i marknadsplaneringsarbetet för avdelningen.

Det personliga mötet är en stor del av vårt marknadsföringsarbete och därför kommer du att delta på och förebeda material inför en mängd olika mässor, seminarier och andra event runt om i landet. Du kommer också att vara med och hålla i och planera föredrag för studenteter och färdiga medicinska specialister i Sverige.

Försvarsmakten växer och arbetsuppgifterna kan komma att utvecklas.

KRAV

Kvalifikationer
  • högskoleexamen eller eftergymnasial yrkesexamen inom kommunikation/marknadsföring som arbetsgivaren bedömer lämplig
  • flerårig arbetslivserfarenhet inom marknadsområdet
  • stor vana inom arbete i Office-paketet
  • god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska och svenska
  • goda kunskaper i Adeobepaketet särskilt InDesign och Photoshop
  • B-körkort
Meriterande
  • tidigare erfarenhet av arbete inom Försvarsmakten
  • vana av fotografering
  • vana av arbete med kommunikation för myndighet
  • erfarenhet av projektledning
Personliga egenskaper
Som person är du mål- och resultatinriktad och driver självständigt ditt arbete framåt. Som marknadsförare är du engagerad, initiativrik, analytisk och trygg i din roll. För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad och kvalitetsmedveten och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och skiftande förutsättningar. Du är inlyssnande och kan arbeta tillsammans med andra. Du har hög integritet, är noggrann och prestigelös, vilket också innebär att du är en god lagspelare. Du har förmåga att uttrycka dina åsikter i såväl tal som skrift där du är tydlig och kommunikativ. Du är flexibel och kan hantera tillfälliga toppar i arbetsbelastning utan att bli stressad.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare. Försvarsmakten tillämpar sex månaders provanställning för dig som inte är anställd i myndigheten.
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Göteborg, resor förekommer
Befattning: Civil
Tillträdesdatum: Snarast efter överenskommelse

Upplysningar om befattningen
HR-chef Ann-Sofie Schön. Tel. 031-69 20 00 (vxl). Observera att det kan ta längre tid att få svar på eventuella frågor fram till V34.

Information om rekryteringsprocessen
Kontakta HR-avdelningen på FömedC om du har frågor om rekryteringsprocessen; fomedc-hr@mil.se. Observera att det kan ta längre tid att få svar på eventuella frågor fram till V34.

Fackliga företrädare
OFGBG (ofgbg-fomedc@mil.se)
Försvarsförbundet (forsvarsforbundet-goteborg@mil.se)
SACO (saco-gbg@mil.se)
SEKO (seko-forsvar-goteborg@mil.se)

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-25. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmedicincentrum (FömedC) är Försvarsmaktens centrum för funktionen försvarsmedicin, beläget i Göteborg. FömedC består av en ledning med stab, Försvarsmakten stridsskola för försvarsmedicin (FSS), Funktionsenheten (FunkE) och Sjukhusbataljonen (Sjhbat). Vid centrumet finns legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, veterinärer, sjuksköterskor med mera. Här finns officerare, reservofficerare, civil personal och värnpliktiga. Försvarsmedicincentrum ingår som en del i Göteborgs Garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Försvarsmakten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren